help-desk    

Comunicate de presa si evenimente pe tema help-desk

 • help-desk

  Bucuresti - 12 June 2013

  Comunicat de Computer Generated Solutions Romania

  Bucuresti, 12 iun 2013 - CGS, furnizorul global de solutii si servicii tehnologice, a anunțat că centrul sau de contact din România a fost selectat ca unul dintre cei patru finalisti la noua categorie "Cel mai bun Call Center International", ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: call center , outsourcing , contact center , help-desk

  Vezi toate comunicatele de presa despre help-desk

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul help-desk.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la help-desk. Informatiile despre help-desk cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul help-desk, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la help-desk, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.