Machiajul este arma cea mai puternica a femeii.

Oradea - 12 mai 2005

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fiecare femeie stie ca frumusetea vine din interior. De asemenea, stie ca interiorul trebuie sa fie luminat de lumina exteriorului. Cum reusim asta?

Machiajul este arma cea mai puternica a femeii.

Traim in vremea cand frumusetea este pusa pe piedestal. In fiecare zi, milioane de femei se straduiesc cu ajutorul diferitelor tehnologii, a medicinei si a preparatelor sa devina frumoase. Astazi, fiecare femeie poate fi frumoasa doar daca isi doreste asta. Noi stim cum! Pentru Dumneavoastra am creat colectia de cosmetica decorativa care este in armonie cu natura, folosind prioritatile pe care aceasta ni le ofera.
Paleta Hemel este persistenta, compacta, transparenta si confera fetei dvs un aspect natural si stralucirea femeii multumite. Hemel Beauty colectia de cosmetica decorativa este dedicata femeilor care nu doresc sa fie machiate ci doresc pur si simplu sa fie frumoase!

Despre Hemel Cosmetics

Produsele din colectia Hemel Cosmetics sunt produse din materii prime naturale de cea mai buna calitate, selectate cu atentie. Componentele de baza sunt: ceara de albine, mierea, uleiurile eterice si esentele din plante medicinale, uleiul de parafina, uleiurile vegetale, glicerina, vitamine...
Hemel Cosmetics
B. Eva
Colaborator
0746/994512

info@cosmeticehemel.com