BPP, din ce in ce mai mare si mai bun

BUCURESTI - 21 aprilie 2010

Comunicat tip General in Afaceri


Dupa achizitia de 607 mil $ a BPP Professional Education in iulie 2009, compania americana Apollo Group, cu un capital uman de peste 14.500 de angajati si cu o experienta in educatie de peste 30 de ani, a lucrat indeaproape cu top managementul BPP pentru a dezvolta o gama mai larga de oportunitati educationale academice si de afaceri pentru studentii din intreaga lume.

BPP, din ce in ce mai mare si mai bun


Aceasta presupune sincronizarea celor doua companii in ceea ce priveste sistemele de administrare, de suport si de livrare a cursurilor online precum si consolidarea unei suite de programe universitare si postuniversitare pentru a oferi studentilor solutii de training superioare.

Serviciile si programele educationale distinse oferite de Apollo Group se regasesc atat la nivelul liceal, universitar, postuniversitar si la nivel de doctorat in SUA, cea mai dezvoltata piata educationala din intreaga lume, prin intermediul Universităţii din Phoenix.”Imbinarea dintre statutul nostru de lider in pietele in care suntem prezenti, disponibilitatea si capabilitatea noastra de a preda, si vasta experienta si intelegere detinuta de catre Grupul Apollo in ceea ce priveste livrarea unei game extinse de programe educationale va crea o forta mai puternica pe piata europeana, oferind studentilor BPP noi oportunitati de dezvoltare profesionala, spune Stuart Whent, Director General al BPP Romania.

In Romania, acest fapt s-a materializat in noul instrument de studiu online, mystudy, cu efect imediat in randul noilor programe educationale pentru profesionistii din mediul de afaceri alaturi de calificarile si cursurile BPP deschise si personalizate deja existente pe ariile de audit, finante si contabilitate.

Despre Hemingway Consulting

Despre BPP :
Fondata in 1976 si avand sediul la Londra, BPP este cel mai mare furnizor de educatie si training profesional pentru profesionistii din industria legala si cea de finante. Este organizat in trei divizii de afaceri: 1. Educatie Profesionala, care furnizeaza certificare si educatie continua in contabilitate si taxe, dezvoltare profesională si servicii îin finante ; 2. Colegiul de Studii Profesionale, care opereaza patru facultati de drept, training de resurse umane si o scoala de afaceri; si 3. Mander Portman Woodward (MPW), care opereaza colegii independente de categoria a cincea si a sasea (similare cu scolile pregatitoare din Statele Unite). BPP este prima institutie din sectorul privat careia i s-a acordat puterea de calificare in Marea Britanie.

Despre Apollo Group, Inc.
Apollo Group Inc. este furnizor de educatie de 30 de ani, oferind studentilor acces si oportunitati academice prin filialele sale. Universitatea din Phoenix, Institutul pentru Dezvoltare Profesionala, Colegiul Planificarii Financiare, Universitatea Internatională de Vest, Universitatea Meritus, Scolile Insight si Apollo Global. Programele educationale si serviciile distincte ale companiei sunt furnizate la nivel de liceu, universitar, postuniversitar si la nive de doctorat în 40 de state din SUA si in Districtul Columbia, Puerto Rico, Canada, Mexic, Chile si Olanda, cat si online pe tot cuprinsul globului.

Despre Apollo Global, Inc.
A fost format in 2007, si reprezinta afacerea comuna (joint venture) dintre Apollo Group Inc. si o firma privata, The Carlyle Group. Viziunea Apollo Global este aceea de a extinde oportunitatea studentilor, de a creste baza cunostintelor din comunitatile in care isi ofera serviciile si sa avanseze peisajul educational mondial. Apollo Global este o filiala consolidata a Apollo Group Inc.Andreea Neacsu
0746034171
andreea.neacsu@hemingway.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hemingway-consulting/bpp-din-ce-in-ce-mai-mare-si-mai-bun