TNT Games te invita la 3 zile de joaca

BUCURESTI - 4 iunie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In perioada 4 – 6 iunie 2010, TNT Games va fi prezent cu un stand inovator in cadrul festivalului Menfest, organizat la Romexpo. Timp de 3 zile reprezentantii companiei vor pune la dispozitia participantilor de la festival, celebrele console Wii .

TNT Games te invita la 3 zile de joaca

Lider absolut in domeniul divertismentului activ virtual, Nintendo stie foarte bine ce inseamna a oferi distractie de calitate. Fondata in 1889, compania producatoare a celebrului Wii, s-a lansat ca producator de carti de joc, iar cu trecerea timpului s-a reinventat dupa cerintele publicului. ' Wii inseamna distractie in familie si cu prietenii, jocurile sunt gandite pentru a oferi cu adevarat entertainment in miscare. Participam la Menfest pentru a oferi publicului 3 zile pline de activitate sportiva. Organizam concursuri amuzante care le vor oferi participantilor o imagine excelenta a ceea ce inseamna cu adevarat distractia pe Wii ' a declarat Doru Raduta, Director General TNT Games.
In cadrul Menfest, vor fi organizate zilnic concursuri de tenis de masa, scrima pe Nintendo Wii si UFC Undisputed 2010 pe Sony Playstation 3. Premiile oferite castigatorilor constau in jocuri pentru Nintendo Wii si Playstation 3.

Despre Hemingway Consulting

Despre TNT Games:
TNT Games este compania ce ofera românilor pasionaţi de jocuri pe computer şi console cele mai noi produse de entertainment interactiv, precum şi accesorii necesare unei experienţe de joc cât mai imersive (joystick-uri, gamepad-uri, volane). Compania deţine licenţa de comercializare a următorilor producători de renume din industria mondială a jocurilor: Nintendo, SEGA, THQ, NCsoft, Auralog, precum si drepturile de distribuţie in Romania pentru titluri precum Nintendo Wii, Nintendo DSi XL, Mario, Pokemon, Zelda, Guild Wars, Football Manager, Aliens vs. Predator, colecția Total War, colecția Company of Heroes, Gama Tell Me More şi multe altele.
Despre Menfest:
Barbatii, aproape jumatate din populatia Romaniei, nu au deocamdata un targ dedicat lor. Am hotarat sa umplem acest gol si sa construim MenFest.Targul si expozitia vor acoperi cele mai importante si de interes categorii pentru barbati: gadgeturi, auto-moto, tuning, DIY, gaming, imbracaminte si incaltaminte, hobby.MenFest va fi mai mult decat un simplu targ, va fi o platforma de entertainment dedicata barbatilor.Competitie, adrenalina, aventura, forta, motoare puternice si femei frumoase, muzica si gaming, toate vor fi parte integranta din MenFest.

Andreea Neacsu
andreea.neacsu@hemingway.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hemingway-consulting/tnt-games-te-invita-la-3-zile-de-joaca