Beneficii si utilizari ale uleiului de canabis

BUCURESTI - 18 octombrie 2022

Comunicat tip General in Sanatate

O viață ușoară, necomplicată și împlinită este ceea ce urmăm cu toții dar nu poate fi așa tot timpul. Fiecare aspect al cotidianului nostru - de la profesional la personal - este plin de responsabilități și așteptări.

Beneficii

Acesta este motivul pentru care anumite ingrediente care promit miracole devin la modă aparent peste noapte. De la cele care promit că ne vor ajuta să pierdem grăsimea de pe abdomen până la cele care garantează o creștere a dispoziției – la o scurtă căutare pe Google orice este posibil.

Deși generații de pe tot globul au folosit proprietățile minunate ale cânepei de sute de ani, canabidiolul (sau CBD) a început să fie folosit recent că ulei și capsulă pentru sănătatea generală.

În calitate de cumpărător inteligent, dacă sunteți pe punctul de a introduce un nou produs în rutina dvs., probabil că doriți să știți mai multe detalii despre beneficiile și modul de administrare al acestuia. Deși există nenumărate afirmații despre ceea ce poate oferi CBD, nu toate sunt susținute de știință. De aceea vă prezentăm doar aceste beneficii specifice pentru ulei canabis, care sunt susținute de studii:

În primul rând, ce este CBD-ul?

Canabidiolul este un compus chimic din planta de cânepă. Este o substanță naturală care nu este psihoactivă, ceea ce înseamnă că nu vă afecta sau nu vă afecta starea dumneavoastră mentală. A nu fi confundat cu vărul său, tetrahidrocannabinol (THC).

Dacă privim înapoi mii de ani, oamneii foloseau cânepa pentru multe utilizări zilnice - inclusiv împletirea ei în fibre pentru a face îmbrăcăminte, fabricarea frânghiilor, purificarea apei, pentru a numi câteva. În vremurile moderne, uleiul CBD poate fi fi folosit pentru îngrijirea pielii sau pentru a sprijini recuperarea post-antrenament, pentru a menține concentrarea și numeroase alte beneficii.

Beneficiile de mai jos sunt cele pe care le susținem – dar este totuși important să aveți răbdare. Ca și în cazul oricărui alt supliment, oferiți timp corpului să se adapteze la CBD și nu vă așteptato la rezultate peste noapte. Sistemul dvs. are nevoie de timp pentru procesare și, în general, recomandăm 30-60 de zile pentru a simți un efect major.

Dacă sunteți dispus să încercați uleiul CBD, iată câteva beneficii pe care le puteți experimenta:

Beneficiul CBD #1: Vă ajută să rămâneți calm în situații stresante.

Indiferent de locul în care vă aflați pe scara carierei, stresul este parte din viață cotidiană.

Cu toate acestea, pentru a fi productiv și a vă canaliza energia, gestionarea stresului este esențială. Fiecare are momente în care se simte suprasolicitat, dar abilitatea ta de a prioritiza și de a trece peste haos este extrem de importantă. Unul dintre cele mai discutate beneficii ale uleiului CBD este modul în care vă poate ușura anxietatea și grijile din viața de zi cu zi.

Beneficiul CBD #2: Ajută la reducerea inflamației după un antrenament

Chiar dacă știți cât de important este să faceți mișcare, există o mulțime de obstacole care creează o barieră în calea antrenamentului. De la programul lung la birou până la amânarea alarmei de dimineață - organizarea este uneori imposibilă. Cu toate acestea, unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii sar peste vizita la sala de sport este durerea musculara. Deși aceasta este o parte normală a procesului de recuperare, poate fi febra musculara poate fi o piedică, mai ales când încerci să găsiti motivația pentru a acorda prioritate fitness-ului.

Uleiul CBD poate face minuni aici, deoarece luptă împotriva inflamației induse de antrenament. Ce înseamnă asta? Atunci când suntem activi și ne provocăm corpul, ne punem presiune asupra mușchilor, creând mici tăieturi în țesut. Acest lucru nu este periculos și, mai degrabă, ne ajută să ne dezvoltăm forță - dar asta nu înseamnă că este confortabil. ATunci când urmați o rutină intensă și obositoare, uleiul CBD poate accelera procesul de recuperare, astfel încât să puteți continua să vă îndepliniți obiectivele de fitness.

Beneficiul uleiului CBD #3: Ajută la un somn mai bun

Mai mult decât orice altă rutină pe care o avem, inclusiv antrenamentele și alegerile alimentare, nivelul de sănătate și energie este direct legat de cât timp petrecem în țara viselor. Dar nu este doar cantitatea, ci și calitatea somnului contează. Este posibil să stați în pat pentru orele recomandate dar dacă nu dormiți bine, nu veți beneficia de fapt de beneficiile unei odihne bune de noapte.

De unde știti dacă dormiți eficient? Luați în considerare aceste întrebări - și răspundeți sincer! — Cât timp durează până adormiți ? De câte ori vă treziți peste noapte? Cum vă simțiti când te treziți - odihnit sau epuizat? Dacă răspunsurile la aceste întrebări nu sunt mulțumitoare este important să știti că uleiul CBD ajută la susținerea ciclurilor de somn sănătoase. Exista formule de ulei concepute special pentru un somn odihnitor.

Beneficiul uleiului CBD #4: Luptă împotriva pielii uscate

Iarna, pe măsură ce temperatura de afară scade, căldura uscată crește vertiginos în interior. Apoi vine primăvara, sezonul alergiilor . Vara, pielea noastră este stresată datorită cremei solare și transpirației – iar pentru unii oameni, eczemele sunt o problemă pe tot parcursul anului. Indiferent de anotimp, pentru cel mai mare organ al corpului - pielea! — menținerea umidității este esențială. Pielea uscată este inconfortabilă.

Deși mulți oameni apelează la unturi de corp, loțiuni sau alte creme hidratante, uneori, nu este suficient să atingem nivelul de umiditate necesar. Soluția salvatoare ar putea fi uleiul CBD sau crema CBD, deoarece unul dintre beneficiile acestui puternic topic este modul în care ne ajută pielea să mențină o hidratare optimă. Ca și în cazul oricărui produs nou de îngrijire a pielii, veți dori să începeți încet și să urmăriți cum reacţionează pielea. Poate dura timp până începeti să vedeți rezultate - așa că aveți răbdare.

Beneficiul uleiului CBD #5: Ajută-ți animalul de companie să se simtă relaxat

Dacă observați că animalul dvs. de companie este supărat, anxios sau în general, nu este el însuși, este normal să vă faceți griji. La fel ca oamenii, animalele vor experimenta diverse fluxuri și refluxuri în starea lor - toate cauzele de o varietate de factori. În timpul iernii, s-ar putea să nu aibă atât de mult timp afară să alerge, determinându-i să aibă energie suplimentară în interior. Sau vara, când este arzător sub soare, s-ar putea supraîncălzi și trebuie să se retragă înapoi pe canapea.

Poate că îmbătrânesc și se confruntă cu dureri articulare sau sensibilitate, care, deși sunt normale, sunt greu de gestionat. Deși cu siguranță ar trebui să solicitați asistență veterinară dacă simțiți că se întâmplă ceva cu patrupedul dumneavoastră, unul dintre beneficiile uleiului CBD se extinde și asupra animalelor de companie. De fapt, s-a demonstrat că le calmează nervii și anxietatea atunci când este utilizat în mod regulat. Testează mai întâi o mică picătură – apoi vezi cum răspunde prietenul tău cu patru picioare. De asemenea, s-a demonstrat că susține șoldurile și articulațiile sănătoase pentru animale. Chiar dacă – din păcate – nu-ți poți face câinele să trăiască pentru totdeauna, îi poți menține sănătos și fericit adăugând puțin ulei CBD pentru animale în rutina lor.

Dacă v-am convins de beneficiile uleiului CBD și doriți să-l încercați, site-ul nostru vă oferă o gamă largă de uleiuri CBD de calitate superioară și suntem aici să vă răspundem la orice întrebări aveți legate de dozajul sau administrarea acestuia. Pentru că atunci când natura întâlnește știință, se întâmplă miracole.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hempmarket/beneficii-si-utilizari-ale-uleiului-de-canabis