Al saptelea magazin HERVIS SPORTS din 2 aprilie in Militari Shopping

BUCURESTI - 23 martie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Compania austriaca HERVIS SPORTS, lider al pietei de articole sportive din Europa Centrala si de Est, va inaugura al saptelea magazin din Romania in noul centru comercial Militari Shopping, in data de 2 aprilie 2009, la ora 10:00.

HERVIS SPORTS aduce o gama variata de echipament sportiv, imbracaminte si incaltaminte, destinata publicului larg - atat amatorilor de sport cat si sportivilor de performanta. Produsele vandute pe o suprafata de peste 1500 mp sunt dedicate activitatilor zilnice si sporturilor indoor si outdoor (ciclism, inot, alpinism, tenis, sporturi de echipa, fitness, bodybuilding etc.).

„Al doilea magazin HERVIS din Bucuresti reprezinta pentru noi ocazia de a ne apropia si mai mult de clientii nostri, oferindu-le peste 30.000 de produse sport de cea mai buna calitate. Investitia totala se ridica la 2,5 mil. € pentru fondul de marfa si cheltuielile administrative, iar Militari Shopping este o locatie interesanta, atat datorita diversitatii mix-ului de chiriasi cat si datorita amplasarii ei”, declara Catalin George Pozdarie, Director General HERVIS SPORTS Romania.

„Oferta creata special pentru inaugurarea magazinului din Militari Shopping este mai mult decat competitiva, fiindca respecta atat comportamentul de consum al clientilor bucuresteni si preferinta lor pentru anumite branduri consacrate, cat si bugetele influentate deja de criza economica. Eforturile noastre se indreapta in directia popularizarii sportului, astfel incat din ce in ce mai multi romani sa-si permita cel mai potrivit echipament pentru sportul preferat” a declarat Ana Maria Stan, Reprezentant Marketing HERVIS SPORTS Romania.

HERVIS SPORTS este unul dintre marii sustinatori ai sportului in Europa, fiind partener in organizarea majoritatii evenimentelor sportive pentru amatori si profesionisti, in tarile in care activeaza. Vienna City Marathon, Prag Marathon, HervisCup, Antenne Snowtour si Swatch Snow Mobile sunt doar cateva nume sonore ale evenimentelor sportive cu traditie in Europa.

Magazinul din Bucuresti este al 7-lea deschis de HERVIS SPORTS in Romania, din 2007 pana in prezent, dupa cele din Cluj, Targu Mures, Sibiu, Oradea si Braila. La finalul anului trecut, compania a deschis primul magazin din Bucuresti in Liberty Center.

Despre Hervis Sports & Fashion

HERVIS SPORTS INTERNATIONAL
• HERVIS SPORTS este o companie de origine austriaca, infiintata in anul 1973, membra a grupului SPAR Austria si unul dintre cei mai mari si mai longevivi retaileri de moda si echipament sportiv din Europa
• In anul 2007, HERVIS SPORTS a inregistrat pe plan international o cifra de afaceri de 382 mil. €. La sfarsitul anului 2008, compania are o cifra de afaceri de 409,6 mil. €, cu 141 de magazine in Austria, Ungaria, Cehia, Slovenia, Croatia si Romania, si aproximativ 2500 de angajati

HERVIS SPORTS IN ROMANIA
• Compania HERVIS SPORTS are in prezent 7 magazine in Romania, o cifra de afaceri de 8 mil. € si peste 130 de angajati
• Pana la sfarsitul anului 2014, compania doreste deschiderea in Romania a 50 de magazine.

Persoana de contact:
Ana Maria Stan
Reprezentant Marketing
ana.stan@hervis-sports.ro