Black Friday 2016. Primul an in care Hervis organizeaza Black Friday pe platforma online www.hervis.ro

BUCURESTI - 11 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport, Retail, Internet

Zeci de produse reduse cu pana la -60% de Black Friday!
Pe 14 noiembrie se da startul reducerilor de Black Friday la Hervis, pe www.hervis.ro!

Black Friday 2016.  Primul an in care Hervis organizeaza Black Friday pe platforma online www.hervis.ro

Black Friday se sarbatoreste la Hervis Sports timp de o saptamana.

In cel mai asteptat eveniment de shopping, Hervis aduce o oferta variata de produse, de la biciclete, hoverboard-uri si echipamente de schi, la jachete, pantofi de iarna si timp liber cu un stoc de peste 11.000 de articole.

Astfel, in perioada 14 - 20 noiembrie clientii pot cumpara online de pe www.hervis.ro articole cu preturi cu pana la 60% mai mici.

Toate ofertele vor putea fi gasite aici si sunt valabile in limita stocului disponibil.

Ofertele se pot achizitiona doar online cu plata directa in website, virament bancar sau cu plata cu ramburs (la primirea comenzii prin curier).

De asemenea Hervis pune la dispozitie serviciul de Click & Collect, prin care clientii pot beneficia de transport gratuit pentru articolele pana in 200 lei, produsele putand fi ridicate dintr-un magazin Hervis la alegere.

Comenzile vor fi livrate in termen de 2 pana la 5 zile lucratoare.

Call center-ul Hervis sta la dispozitia clientilor pentru eventualele intrebari la numarul de telefon +40 372 03 69 05 sau pe adresa de email contact@hervis.ro.

Despre Hervis Sports & Fashion

Motto-ul Hervis Get Movin' simbolizeaza dedicatia Hervis pentru un stil de viata mai bun prin miscare.
Hervis este unul dintre marii sustinatori ai sportului in Europa, fiind partener in organizarea majoritatii evenimentelor sportive pentru amatori si profesionisti, in tarile in care activeaza. Produsele dedicate sporturilor indoor si outdoor apartin a peste 40 de branduri internationale si marca proprie si sunt oferite in reteaua Hervis la cele mai bune preturi.