Hervis Sports & Fashion deschide un magazin în Severin Shopping Center, primul din judeţul Mehedinţi

Drobeta Turnu-Severin - 24 mai 2018

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sport, Retail

Hervis Sports & Fashion, unul dintre cei mai importanţi retaileri de articole sportive , deschide joi, 24 mai 2018, ora 10:00, primul magazin din Drobeta-Turnu Severin, inaugurând astfel al 25-lea magazin al reţelei.

Magazin Hervis Drobeta Turnu Severin

Magazin Hervis Drobeta Turnu Severin

Hervis Sports & Fashion, unul dintre cei mai importanţi retaileri de articole sportive, a deschis azi, 24 mai 2018, ora 10:00, primul magazin din Drobeta-Turnu Severin, inaugurând astfel al 25-lea magazin al reţelei. Noul magazin se află în Severin Shopping Center, Bd. Mihai Viteazu nr. 78 şi are o suprafaţă de 450 mp.  

Directorul General al Hervis Sports Romania, dl. Cătălin Pozdarie, consideră că această deschidere este un pas important în dezvoltarea locală Hervis Sports, oraşul Drobeta-Turnu Severin având o poziţie strategică pe hartă şi multe obiective turistice în jur. Ruinele castrului roman Drobeta și ale podului construit de împăratul roman Traian peste Dunăre sunt numai câteva din atracțiile oferite de Muzeul Porțile de Fier din orașul Drobeta Turnu-Severin.  Mai mult, planurile de expansiune Hervis în România continuă, acţionarii având încredere în potenţialul de dezvoltare al ţării noastre, până la finalul acestui an fiind programate mai multe deschideri de magazine Hervis Sports în ţară. 

Noul magazin Hervis Sports din Turnu Severin pune la dispoziţia cumpărătorilor o gamă largă de articole de sport pentru copii şi adulţi. Astfel, pasionaţii de sport vor regăsi în magazinul Hervis Sports din Turnu Severin echipamente, încalţăminte şi articole textile destinate practicării unei multitudini de sporturi. 

Cu ocazia deschiderii noului magazin, Hervis îşi aşteaptă cumpărătorii cu multe promoţii speciale. Ȋn plus, primii 450 de clienţi care achizitionează produse de minim 50 de lei, primesc cadou o minge de fotbal Joma. 

Despre Hervis Sports & Fashion

Hervis Sports & Fashion este prezent la nivel naţional cu o reţea de 24 de magazine în Bucureşti, Cluj, Constanța, Brăila, Iași, Galati, Oradea, Sibiu, Timișoara, Arad, Târgu Mureş, Piteşti, Deva, Braşov, Râmnicu Valcea, Bistriţa, Ploieşti şi Turnu Severin.

Hervis Sports reprezintă un concept multi-brand, cu 60% din produse aparținând mărcilor sport consacrate - Adidas, Nike, Puma, Columbia, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic etc, iar 40% mărcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc. Magazinele Hervis Sports ofertă o gamă variată de articole sportive de cea mai înaltă calitate, la cele mai bune prețuri și cu cele mai atractive oferte, urmând tradiţia austriacă şi experienţa în sport de peste 30 de ani.  

Compania Hervis Sports a fost înființată în anii ´70 în Austria, fiind unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de retail de articole sportive din Europa, cu peste 200 de filiale internaţionale şi 520 milioane Euro cifră de afaceri în anul 2017. Ȋn ultimii ani, Hervis Sports a înregistrat o creştere considerabilă şi a deschis numeroase filiale în Slovenia, Ungaria, Cehia, Croaţia şi România. 

 

Pentru mai multe detalii:

Elena Gheorghita

Marketing Manager

e-mail: elena-claudia.gheorghita@hervis.ro

0728.989.489

 

Despre Hervis Sports & Fashion

Motto-ul Hervis Get Movin' simbolizeaza dedicatia Hervis pentru un stil de viata mai bun prin miscare.
Hervis este unul dintre marii sustinatori ai sportului in Europa, fiind partener in organizarea majoritatii evenimentelor sportive pentru amatori si profesionisti, in tarile in care activeaza. Produsele dedicate sporturilor indoor si outdoor apartin a peste 40 de branduri internationale si marca proprie si sunt oferite in reteaua Hervis la cele mai bune preturi.