Hervis Sports susţine şi anul acesta competiţia de mountain biking Câmpina Open MTB - Race for autism, pe 3 septembrie 2016

BUCURESTI - 26 august 2016

Comunicat tip General in Social, Sport, Retail

Hervis Sports & Fashion, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de retail de articole sportive din Europa, susţine cea de-a cincea ediţie a competiţiei de mountain biking Campina Open MTB - Race for autism.

Hervis contribuie la fondul de premiere, care se ridică şi în acest an la peste 25.000 ron, premii în bani şi produse/ vouchere valorice, conform oganiozatorilor  Fundaţia Romanian Angel Appeal şi Asociaţia Glasul Autismului. Fondurile strânse din taxele de participare vor fi utilizate pentru proiecte dedicate copiilor cu autism.

Competiţia are anul acesta un nou traseu pentru adulţi şi pentru juniori. Un parcurs de 21,5 km (tură scurtă) şi 43 km (tură dublă), la fel de frumos şi de spectaculos ca cele de la ediţiile anterioare.

 

Până în prezent s-au inscris 270 de participanţi ce vor lua startul de pe platoul Muscelului din Câmpina.

 

Înscrierile sunt încă deschise.

Despre Hervis Sports & Fashion

Motto-ul Hervis Get Movin' simbolizeaza dedicatia Hervis pentru un stil de viata mai bun prin miscare.
Hervis este unul dintre marii sustinatori ai sportului in Europa, fiind partener in organizarea majoritatii evenimentelor sportive pentru amatori si profesionisti, in tarile in care activeaza. Produsele dedicate sporturilor indoor si outdoor apartin a peste 40 de branduri internationale si marca proprie si sunt oferite in reteaua Hervis la cele mai bune preturi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hervis-sports-fashion/hervis-sports-sustine-si-anul-acesta-competitia-de-mountain-biking-campina-open-mtb-race-for-autism-pe-3-septembrie-2016