Hervis sustine Team Hospice la Maratonul International Bucuresti

BUCURESTI - 28 septembrie 2016

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sport, Retail

Pe 9 octombrie se da startul celei de-a 9a editie a Maratonului Bucuresti Raiffeisen Bank unde Hervis Sports sustine Team Hospice.

Team HOSPICE participa si in acest an la Maratonul Bucuresti Raiffeisen Bank cu 470 de alergatori, care vor alerga pe 9 octombrie la una din cele patru probe (cursa populara, stafeta, semimaraton si maraton).

Peste 60 dintre acestia au ales sa sustina HOSPICE Casa Sperantei prin intermediul unui cont de Galantom (hospice.galantom.ro/event-projects/view?id=585). Cea mai mare parte a alergatorilor s-au inscris in Team HOSPICE prin intermediul companiilor la care lucreaza, printre care si Hervis Sports.


In Piata Constitutiei va lua startul si Stafeta TVR pentru HOSPICE, formata din jurnalisti ai Televiziunii Romane: Andreea Archip, Andra Soceanu, Mihai Radulescu si Costin Desliu. Dar si echipa „Cream Team" formata din Claudia Pavel, Mirela Nemtanu (Director Executiv HOSPICE Casa Sperantei), Maria Cristina Banu (Consultantul de brand si  PR al artistei) si Carmen Iorgulescu (Academia KEN).


Team HOSPICE beneficiaza de sustinerea Kaufland Romania, Hervis, Electrica SA, Coca Cola, InterContinental Bucharest si Event Stuff.
Parteneri media: Europa FM, Running Mag, alerg.ro.


Despre Hervis Sports & Fashion

Motto-ul Hervis Get Movin' simbolizeaza dedicatia Hervis pentru un stil de viata mai bun prin miscare.
Hervis este unul dintre marii sustinatori ai sportului in Europa, fiind partener in organizarea majoritatii evenimentelor sportive pentru amatori si profesionisti, in tarile in care activeaza. Produsele dedicate sporturilor indoor si outdoor apartin a peste 40 de branduri internationale si marca proprie si sunt oferite in reteaua Hervis la cele mai bune preturi.