Hexol® - extindere regională în Africa, Orientul Mijlociu și Asia, printr-un parteneriat de producție în UAE!

Oradea - 30 ianuarie 2023

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Industrie

Live site

Un 2023 plin de oportunități!

Hexol® - parteneriat de producție în UAE!

Hexol® - parteneriat de producție în UAE!

Ultimii 2 ani au reprezentat adevărate provocări, cauzate de pandemia Covid-19 și situația conflictuală din Ucraina, care au adus blocaje în toate sectoarele, iar întreaga industrie petrolieră a fost în alertă.

Datorită faptului că era necesar să răzbească în această luptă intensă a pieței și de a supera acest moment, Managementul Hexol® a considerat prielnic momentul unei extinderi în regiunea care conectează țările din Africa, Orientul Mijlociu și Asia, cu atât mai mult cu cât anul 2023 reprezintă cel de al 25-lea an de existență a mărcii Hexol®.

Suntem mândri să spunem că printr-un parteneriat de excepție, privind producția, cu una dintre cele mai importante firme de blending din Emiratele Arabe Unite, produsele Hexol® vor fi acum disponibile și în țările din zona AMEA (Africa, Middle East, Asia). Această extindere reprezintă pentru Hexol® marea oportunitate de a deschide noi piețe internaționale de desfacere pentru produsele Hexol® – declară domnul Daniel Condratov – Președintele Hexol®.

Despre HEXOL

Producator de lubrifianti auto si industriali, chimicale auto si unsori.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hexol/hexol-extindere-regionala-in-africa-orientul-mijlociu-si-asia-printr-un-parteneriat-de-productie-in-uae