Lansare oficial a programului Agenda Voluntarului si intalnirea cu primii voluntari absolventi ai Academiei Agenda Voluntarului

BUCURESTI - 17 iunie 2010

Comunicat tip General in Social

Luni, 21 iunie 2010, Bucureti - Academia Agenda Voluntarului prezinta prima promotie de voluntari.

In cadrul evenimentului se vor acorda diplomele de absolvire primilor cursanti pregatiti in cadrul programului de responsabilitate social Agenda Voluntarului, proiect demarat de Centrul Educational pentru Tineret si Dezvoltare Durabil Pilula Zero, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Consiliul General al Municipiului Bucuresti, Centrul de proiecte si programe educationale si sportive pentru copii si tineret Bucuresti, Centrul Unic de Voluntariat Sector 5 si Inspectoratul scolar al Sectorului 1, cat si cu sprijinul acordat de Asociatia Euroclass Training si Asociatia de Sustinere a Societatii Civile prin Mijloace de Comunicare si Relatii Publice MEDIAORG.

Despre Hint Advertising

In cadrul acestei festivitati vor fi asteptate oficialitati locale, organizatii non-guvernamentale si o serie de invitati surpriza, care doresc sa sprijine acest program si actiunea de voluntariat, atat la nivel local, cat si national, si sa felicite tinerii implicati in program.

Evenimentul va avea loc n sala Europa, din Str. Justitiei, nr. 54, et. 3, sector 4, Bucureti, n intervalul orar 18.00 - 21.00.

Va asteptam!
Agenda Voluntarului - persoan de contact:
Dl. Mihai Boboc, coordonator de proiecte in cadrul Centrului Educational pentru Tineret si Dezvoltare Durabil Pilula Zero - Tel.: 0734.974.634
mihai.boboc@pilulazero.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hint-advertising/lansare-oficial-a-programului-agenda-voluntarului-si-intalnirea-cu-primii-voluntari-absolventi-ai-academiei-agenda-voluntarului