CAESAR Luxury Summit- un eveniment in premiera pe piata luxului din Romania

BUCURESTI - 8 noiembrie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Camelia Şucu (Class Living), Iulia Dobrin (ID Sarrieri), Andreea Ioniţă Loukas (Micri Gold) şi Marius Ghenea (School for Startups) se numără printre speakerii primei ediţii CAESAR Luxury Summit. Lor li se adauga in calitate de keynote speaker Francesco Moreschi, un nume binecunoscut în industria italiană a modei. Evenimentul va avea loc pe 15 noiembrie la hotel JW Marriott, sala Constanta.
Locurile la prima ediţie CAESAR Luxury Summit sunt limitate. Aflaţi cum îl puteţi rezerva pe al dumneavoastră accesând www.caesarluxurysummit.ro

CAESAR Luxury Summit- un eveniment in premiera pe piata luxului din Romania

"Old Luxury vs. New luxury" este una dintre temele aflate pe agenda CAESAR Luxury Summit 2012. Care sunt şansele brand-urilor de lux apărute în ultimii ani în faţa mărcilor consacrate, cu experienţă şi cu o imagine solidă în domeniu? Cum pot câştiga teren brand-urile noi, care sunt modalităţile prin care acestea atrag clienţii şi care sunt căile prin care contracarează ofensiva mărcilor renumite. Iar domeniile în care competiţia dintre vechi şi nou este vizibilă nu sunt deloc greu de identificat, industria bijuteriilor, a orologeriei sau industria modei fiind doar câteva dintre acestea. Produsele reprezentative pentru new luxury sunt vândute la preţuri mai ridicate decât bunurile convenţionale şi în volume mai mari decât produsele de lux tradiţionale. Rezultatul? Transformarea întregii categorii. Nu în ultimul rând, consumatorii din ziua de astăzi au o legătură emoţională mai solidă cu produsele new luxury decât cu cele old luxury, având în vedere că cele din urmă se bazează, în primul rând, pe status. 

Prima ediţie CAESAR Luxury Summit marchează o premieră în industria luxului din România, dar şi din Europa Centrală şi de Est.

CAESAR Luxury Summit respectă formatul şi standardele celor două summit-uri mondiale majore, organizate de Financial Times (FT) şi de International Herald Tribune (IHT), congrese de referinţă în acest domeniu. Participanţii sunt întâmpinaţi de un key-speaker, o somitate la nivel mondial care va susţine un discurs şi îşi va prezenta punctele de vedere legate de temele principale ale congresului, 4 la număr. Acest key-speaker va fi însoţit la prezidiu de încă 5-7 persoane, dintre care un moderator şi un co-moderator. Vor fi prezenţi şi speakeri de nivel secundar: vice-preşedinţi ai diferitori companii din domeniul luxului, directori regionali, etc. Discuţiile au ca punct de pornire speech-ul susţinut de key-speaker şi se concentreză pe cele 4 teme majore ale CAESAR Luxury Summit 2012. Ultimele 10 minute ale congresului vor fi rezervate sesiunii de întrebări şi răspunsuri (Q&A), participanţii având ocazia să interacţioneze cu personalităţile prezente. 

Cine sunt speakerii CAESAR Luxury Summit

Lista celebrităţilor din afara României este completată de voci autorizate din ţara noastră. Iulia Dobrin (ID Sarrieri) este una dintre cele mai cunoscute figuri din industria fashion autohtonă. Pentru Andreea Ioniţă Loukas (Micri Gold), domeniul bijuteriilor şi cel al haute-horologerie nu mai prezinta secrete. În ceea ce priveşte reputaţia Cameliei Şucu (Class Living) ca businesswoman de succes, aceasta cu greu poate fi contestată. Marius Ghenea, un alt speaker în cadrul CAESAR Luxury Summit 2012, se numără printre cei mai de succes antreprenori români. 

Daniel Apostol, co-moderator al evenimentului, s-a alăturat echipei postului The Money Channel încă de la lansarea acestuia, în martie 2006. Până în luna martie 2007 a ocupat funcţia de redactor-şef, ulterior fiind numit Director de Dezvoltare a staţiei. În prezent, Daniel Apostol este Director Executiv al postului Money.ro TV.

 Elena Stoichiţă, de asemenea co-moderator, s-a remarcat în presa scrisă la titluri precum Revista VIP, Apropo TV, revista Bolero, ghidul TV Mania şi revista DIVA. Din 2010 şi până în prezent Elena Stoichiţă este redactor-şef al licenţei OK! România, editată de Adevărul Holding, licenţă prezentă în 24 de ţări de pe 5 continente.

Un alt co-moderator al CAESAR Luxury Summit 2012 este Adrian Măniuţiu, unul dintre personajele campaniei „Viitorul sună RO”, serie editorială despre românii care au ales să se întoarcă acasă deşi aveau o carieră şi şanse strălucite în Occident. Deşi a locuit în Germania până în 2005 pentru studii universitare (domeniul: economie), realizatorul emisiunii TV Income Magazine a ales să se întoarcă în România unde s-a lansat într-un proiect antreprenorial pentru construirea unei clinici private de recuperare.

Despre CAESAR Luxury Summit 

Referindu-se la CAESAR Luxury Summit 2012, Dan Vardie - Preşedintele companiei Automedia, fondatorul revistei CAESAR şi gazda evenimentului - declară: "Diferenţa între CAESAR Luxury Summit şi alte evenimente din domeniul luxului organizate în ţara noastră este clară. CAESAR Luxury Summit aduce în România exact personalităţile din vârful unei companii de talie mondială. Somităţi care iau zilnic decizii menite a influenţa evoluţia afacerii, persoane ce acţionează decisiv şi care au un o experienţă remarcabilă în domeniu, un trecut ce poate fi dovedit prin cifre concrete. Din acest punct de vedere, CAESAR Luxury Summit este mult mai relevant decât restul evenimentelor organizate până acum în industria luxului din România," completează Dan Vardie. 

"Nu este deloc uşor să aduci la Bucureşti un CEO de calibru mondial, implicat activ în afacerea pe care o conduce, chiar şi pentru 24 de ore. Noi facem însă acest lucru încă de la prima ediţie a Premiilor CAESAR, primul eveniment black-tie din ţara noastră, şi ne mândrim că în ultimii 6 ani am adus în România nume cu greutate precum Fabrizio Giugiaro (designer auto), Walter Lange (fondatorul Lange Uhren GmbH, industria orologeră de lux), Stephan Winklemann (CEO-ul Lamborghini Automobili), Daniele de Winter (cosmetice de lux), Giorgio Andrea Grassi Damiani (VP Damiani Jewelry), Jean Claude Biver (CEO Hublot), Franco Beretta sau Torquhil Ian Campbell, al 13-lea Duce de Argyll. Vom continua să facem acest lucru şi la ediţiile viitoare CAESAR Luxury Summit", afirmă Dan Vardie.

Locurile la prima ediţie CAESAR Luxury Summit sunt limitate. Aflaţi cum îl puteţi rezerva pe al dumneavoastră accesând www.caesarluxurysummit.ro

Jurnalistii interesati sa participe la eveniment pot lua legatura cu Elena Hirtan, PR CAESAR Luxury Summit, e-mail: elena@autonewz.ro, tel: +40 721 527 868