Caribbean Disco Party- primul eveniment Zumbathon din Bucuresti

BUCURESTI - 10 octombrie 2012

Comunicat tip General in

Pedro Camacho si echipa sa de instructori din Republica Dominicana vin la Bucuresti pentru Zumba Masterclass, cel mai cool eveniment sportiv al toamnei. Miscare, voie buna, afterparty si un mic ajutor pentru un copil care sufera de o boala a sangelui, toate reunite sub conceptul de Zumbathon , inclus in calendarul oficial al evenimentelor caritabile Zumba International. Salvam o viata facand sport!

afis Zumbathon

afis Zumbathon

Pedro Camacho, unul dintre cei mai cunoscuti instructori de Zumba din Europa si SUA, va asteapta pe 26 octombrie incepand cu ora 18:00 in Club Maxx la Caribbean Disco Party- Zumba Masterclass,  primul eveniment Zumbathon din Bucuresti. Asta inseamna ca petrecerea este inclusa, oficial, in programul de evenimente caritabile al Zumba International, care poate fi organizat doar de catre un membru ZIN  (zumba instructor network). Astfel,  Pedro, impreuna cu echipa sa din Republica Dominicana vor incinge ringul cu un program unic de aerobic pe ritmuri latino, iar cel putin 30 la suta din banii obtinuti prin vanzarea biletelor vor fi donati unui copil cu probleme de sanatate. Prin acest demers organizatorii isi propun sa fie fideli valorilor zumba, care are o puternica latura umanitara, pe langa promovarea sportului si a luptei cu sedentarismul, lipsa de energie si kilogramele in plus.

 Avand in vedere evenimentele organizate anterior, la care s-au inscris peste 240 de persoane, organizatorii se asteapta ca de aceasta data numarul participantilor sa fie mai numeros, astfel incat micutul Eduard Alexandru Budui sa capete a noua sansa la o viata normala. Eduard are anemie hemolitică din cauze necunoscute si este dependent de transfuzii de sange. Pentru investigatii amanuntite trebuie sa ajunga la o clinica din Viena, iar costurile tratamentului se ridica la peste 20.000 de euro. Puteti citi povestea lui Eduard pe blogul lui sau pe site-ul Fundatiei "Mereu Aproape".

 Asa ca daca vrei sa il ajuti pe Eduard sau daca vrei doar sa faci miscare, daca vrei sa te distrezi sau daca te pasioneaza petrecerile tematice, Caribbean Disco Party este raspunsul, instructorii din Republica Dominicana fiind recunoscuti in toata Europa pentru show-urile pe care le fac la orele de zumba.

 Pret bilet: 60 RON, din care 20 RON vor fi donati lui Eduard Alexandru Budui. La 10 bilete cumparate primiti unul gratuit.

Ne gasiti si pe Facebook: https://www.facebook.com/events/493764620634756/

Ce este Zumba?

Zumba este un program ce combina miscarile de aerobic cu miscarile inspirate din dansurile latino, fiind o adevarata revolutie impotriva kilogramelor in plus.

De ce Zumba?

Exercitiile de Zumba solicita toate categoriile de muschi, fiind un program energic si distractiv, care contribuie nu doar la un tonus bun ci si la o stare de spirit pozitiva, atmosfera la orele de antrenament fiind una distractiva si optimista. O ora petrecuta intr-o clasa de Zumba poate elimina pana la 800 de calorii.

Taguri: Zumbazumbathonmaxx