BUCURESTI - 8 decembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

HMS Future Solutions SRL, furnizor de papetarie si birotica, si-a lansat noul sau magazin online de papetarie si birotica www.OnlineBirotica.ro. Noua platforma fata de cea veche (www.BiroticaOnline.ro) este mult mai ergonomica si mult mai usor de utilizat.

www.OnlineBirotica.ro - Magazin virtual de papetarie si birotica

Prin intermediul www.OnlineBirotica.ro am raspuns noilor cerinte ale pietei si am creat un nou magazin virtual care sa fie cat mai aproape de client. Stim ca timpul clientilor nostri conteaza, astfel scopul nostru este acela de a le oferi cel mai simplu, rapid si avantajos mod da a face cumparaturile intr-un singur loc.
Printr-o gama foarte variata de produse de papetarie si birotica www.OnlineBirotica.ro isi doreste sa satisfaca nevoile tuturor.
Oferind consultanta, servicii si produse de calitate, suntem un adevarat partener de afaceri, ci nu un simplu furnizor de papatarie si birotica. Comercializam urmatoarele tipuri de produse de papetarie, birotica si consumabile:
◦Produse din hartie
◦Organizare si arhivare
◦Accesorii pentru birou
◦Comunicare si prezentare
◦Instrumente de scris
◦Ambalare si marcare
◦IT&C
◦Produse scolare
Nu dorim sa afirmam ca suntem cei mai buni in ceea ce facem, ci va lasam pe dumneavoastra sa ne judecati. Va invitam sa deveniti clientii www.OnlineBirotica.ro, multumindu-va totodata ca ne-ati oferit ocazia sa va aratam ca nu v-ati inselat in privinta noastra.

Echipa www.OnlineBirotica.ro - HMS Future Solutions SRL

Despre HMS Future Solutions SRL

HMS Future Solutions SRL - distribuitor si furnizor de papetarie si birotica
Website NOU: www.OnlineBirotica.ro