Lansare magazin suplimente nutritive Supliments.ro

BUCURESTI - 28 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Lansarea Supliments.ro, primul magazin online din Romania care pune la vanzare, la cele mai mici preturi, produse naturale, suplimente nutritive, vitamine naturale, cosmetice naturale si detergenti Bio.

Suplimente nutritive la cele mai mici preturi

Se lanseaza in online-ul romanesc site-ul magazin online Supliments.ro, site-ul de unde de acum, tu si familia ta puteti cumpara suplimente nutritive pentru mentinerea unui organism sanatos, produse livrate direct de la producatorul Calivita International, cu garantia calitatii inalte si a niciunui efect negativ in folosirea lor.

Ne-am cam saturat in ultima vreme de atata poluare si mai apoi, de mancat fel si fel de alimente modificate genetic sau realizate prin metode mai putin ortodoxe, metode prin care in timp, organismul nostru ar putea deveni destul de afectat.

Astazi insa, aveti in fata solutia pentru a curata organismul de efectele nocive ale mediului in care traim si de intretinerea acestuia intr-o forma cat mai buna utilizand produse Noni sau o serie larga de suplimente alimentare cu extracte din plante sau peste.

Supliments.ro pune la dispozitia romanilor o gama diversificata de produse naturale realizate de Calivita, firma cunoscuta pentru calitatea suplimentelor, vitaminelor si produselor naturale pe care le realizeaza si le comercializeaza.

Deasemenea, supliments.ro incearca sa se asigure ca fiecare categorie este inteleasa pe deplin de voi, cumparatorii. Astfel, la accesarea oricarei categorii din site, va veti putea bucura de o suita interesanta de informatii generale despre produsele din categorie si bineinteles, despre importanta si necesitatea folosirii lor.

Magazinul ruleaza o platforma e-commerce astfel incat folosirea lui pentru a comanda diferite produse sa fie una simpla si rapida.

Cu un simplu cont, puteti comanda orice produs de pe site si il puteti primi direct la voi acasa, prin Posta Romana sau prin Curier Rapid, in functie de ce alegeti.

Pentru transport, nu veti plati mai multe de 7 lei pentru Posta Romana si 20 lei pentru Curier Rapid. Faceti acum o comanda mai mare si beneficiaza de bonusuri cum ar fi scutirea de plata taxei de transport.

Despre Hobart

Despre Supliments.ro

Supliments.ro este un magazin online specializat pe comert cu suplimente alimentare si nutritive pentru bebelusi, copii si adulti, website detinut de Hobart E-Commerce SRL, CIF:RO13635765, Reg.Com: J40/211/2001, distribuitor independent al produselor CaliVita International.

Taguri: sanatatesuplimentecalivita
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hobart/lansare-magazin-suplimente-nutritive-supliments-ro