Cum evitam criza investitionala?

Baia Mare - 15 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Criza economică mondială influenţează în mod direct volumul investiţiilor de capital. Românii, reticenţi în general la tranzacţiile bursiere, sunt acum şi mai reţinuţi. Ce se poate face pentru a stimula investiţiile? Solutia este ID Markets.

Criza economică mondială influenţează în mod direct volumul investiţiilor de capital. La aceasta se adaugă lipsa unor instrumente de tranzacţionare pe Bursa de Valori Bucureşti, cea mai uzitată şi cunoscută în acest sens fiind tranzacţiile “short”. Scăderea drastică a burselor reduce mult numărul tranzacţiilor şi afectează negativ majoritatea SSIF-urilor. Românii, reticenţi în general la tranzacţiile bursiere, sunt acum şi mai reţinuţi.

Ce se poate face pentru a stimula investiţiile? Aplicaţia software de semnale ID Markets, oferită de HoliSun.com, este soluţia cea mai la îndemână. Ce înseamnă acest lucru? Specialişti în pieţe de capital fac sugestii referitoare la variaţia burselor şi recomandă în timp real tranzacţionarea unora sau altora dintre acţiuni, definind totodata preţurile de cumpărare (“entry points”) şi de închidere a poziţiilor (“exit points”).

Semnalele sunt atat despre acţiuni listate la Bursa de Valori Bucureşti şi Rasdaq sau orice altă bursă din lume, cât şi Forex, indici, commodities etc. Cotaţiile sunt în timp real, atât grafic (cu toate tipurile de grafic şi indicatorii aferenţi), cât şi în mod text. Alertele ajung la utilizator imediat, prin email şi SMS.

Aplicaţia este proiectată şi pentru cei cu mai puţină experienţă sau care nu au timp pentru analize detaliate ale pieţelor. Pentru comunicarea mai bună dintre utilizatori si analişti, aplicaţia este prevazută cu un chat confidenţial. Pentru o mai bună racordare cu diversele pieţe din lume, investitorul are la dispoziţie fusurile orare ale principalelor pieţe de capital din lume, iar pentru o viziune completă asupra pieţei, aplicaţia îi pune la dispoziţie ultimele ştiri ale principalelor canale de informare din domeniu.

Rolul esenţial al ID Markets este acela că traderii tranzacţionează alături de analistul financiar, având ocazia extraordinară de a împărtăşi din experienţa acestuia. Acest lucru stimulează în mod evident şi imediat tranzacţiile bursiere, făcând-o atractivă pentru toate categoriile de investitori datorită plusului de siguranţă oferit.

Despre HoliSun srl

Mai multe detalii puteţi găsi la www.holisun.com/idmarkets.
HoliSun srl
bd Traian 12/2
430212 Baia Mare
Tel.: 0262-226778
oliviu.matei@holisun.com