In sfarsit, bloggerii sunt luati in calcul

Baia Mare - 15 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

In sfarsit, bloggerii pot beneficia de calitatea informatiilor publicate si de traficul generat de vizitatori. Cum? Au posibilitatea sa incaseze facil si rapid comisioanele din reclama.

In sfarsit, bloggerii sunt luati in calcul

Ideea a aparut ca urmare a unor experiente ale unui cunoscut blogger care, datorita numarului mare de reclame de pe site-ul sau, a pierdut evidenta platilor. Acest lucru este nedorit mai ales din prisma faptului ca efortul depus pentru obtinerea de informatii si pentru actualizarea continua a unui blog de calitate este urias.

O mare parte din traficul pe internet este realizat de bloguri. De ce? Pentru ca sunt tot timpul actualizate si pentru ca au informatie utila si buna. Conform ultimelor statistici, 10% din traficul total pe internet este generat de bloguri. Proprietarii lor au devenit o putere in mediul virtual, rivalizand cu ziare si reviste de prestigiu. Iar singurul lor venit e generat de reclame online.

De aceea eStores.ro vine cu o solutie pentru toate acest probleme prin serviciul Click&Pay destinat in special bloggerilor prin investitiile mici, gandite special pentru acestia. Totodata, termenele de decontare sunt cele mai reduse din tara, aceasta cu scopul de a simplifica activitatea financiara a bloggerilor.

Despre HoliSun srl

Mai multe detalii pe http://clickandpay.estores.ro/.
Oliviu Matei
HoliSun srl
oliviu.matei@holisun.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/holisun-srl/in-sfarsit-bloggerii-sunt-luati-in-calcul