Ala Catering - mancare sanatoasa si gustoasa

Sibiu - 15 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Social

Serviciile Ala Catering sunt dedicate cateringului la beneficiar pentru birouri, firme, fabrici, santiere, scoli, gradinite etc. sub forma de meniul zilei sau diverse meniuri speciale.

Ala Catering

Ala Catering

 Mancarea este simbolul dragostei atunci cand cuvintele nu sunt adecvate. 

Alan D. Wolfelt

Organizam evenimente in regim catering la locatia aleasa de beneficiar in Sibiu, Arad sau Bucuresti sau in cadrul Centrului nostru de evenimente Bellissima Events din Sibiu.

Meniurile de catering, atat cele pentru evenimente cat si cele pentru catering la beneficiar sunt concepute si agreate impreuna cu clientii, fiind esential pentru noi gustul lor, standardul cerut, specificul locatiei etc.

Conceptul de catering pe care dorim sa-l promovam pentru clientii nostri are la baza atat o selectie atenta a productiei, a materiei prime cat si un standard ridicat al serviciilor.

Preparatele noastre sunt gustoase, estetice, sanatoase si de calitate folosind cele mai proaspete, bune si naturale ingrediente pe care le puteti servi in cadrul mediului dvs. de munca, in cadrul unor locatii alese de dvs. sau pentru cei mici in scoli, gradinite, crese, spatii de joaca etc.

Oferta noastra de catering pentru meniul zilei este realizata in functie de sezon, de perioada mesei (mic, dejun, pranz, cina) etc. in functie de gusturile clientilor nostri etc.

Atat meniurile de catering cu beneficiari permanenti cat si cele in regim catering pentru evenimente sunt stabilite in conformitate cu reglementarile in vigoare si sunt transportate si ambulate in conditii de maxima igiena.

Comenzile pot fi preluate atat telefonic cat si prin mail, iar noi voi veni in intampinarea dorintelor dvs. cat mai prompt cu putinta.

Contact:

0721/ 172 390;  0728/ 984 591

www.alacatering-express.ro

www.alacatering.ro

ala.catering@yahoo.com

Sibiu - Sediul central, Arad si Bucurest