Hollywood Multicard rasplateste fidelitatea!

BUCURESTI - 7 septembrie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

In perioada 1 septembrie-31 octombrie cinematograful Hollywood Multiplex isi rasplateste pentru fidelitate posesorii de Hollywood Multicard.

Hollywood Multicard rasplateste fidelitatea!

Desfasurata sub sloganul „De la 3 in sus primesti mai mult”, campania promotionala „Puncte Bonus” recompenseaza toate persoanele care vin la cinematograful Hollywood Multiplex de mai mult de 3 ori pe luna prin oferirea de puncte bonus pe Hollywood Multicard.

Astfel, posesorii de Hollywood Multicard primesc puncte bonus dupa cum urmeaza:
- la 3 vizite pe luna, i se acorda posesorului de Hollywood Multicard un numar de 30 puncte bonus.
- la 4 vizite pe luna, i se acorda posesorului de Hollywood Multicard un numar de 40 puncte bonus
- la 5 sau mai multe vizite pe luna, i se acorda posesorului de Hollywood Multicard un numar de 50 puncte bonus.

Hollywood Multicard este un card de fidelitate cu ajutorul caruia, la cumpararea de biletele de cinema si produse de la barul din incinta cinematografului, clientii acumuleaza puncte pe care le pot converti ulterior in alte bilete de cinema, produse de la candy-bar si alte cadouri din Multicard Shop.
Pe langa acumularea de puncte, posesorii de card se bucura de avantajul de a-si putea alege singuri locul in sală, la rezervările efectuate pe site, de a putea participa la vizionarea unei avanpremiere in fiecare luna, de oferte promotionale dedicate, alaturi de un newsletter saptamanal cu noutatile din cinematograf.
Hollywood Multicard se adauga celorlalte facilitati prin care, de-a lungul celor 5 ani, Hollywood Multiplex a incercat sa vina in intampinarea dorintelor clientilor sai: site-ul www.hmultiplex.ro, care ofera posibilitatea rezervarii de bilete on-line, precum si programul de filme, informatii despre acestea, un serviciu de rezervari prin SMS, aniversari ale zilelor de nastere ale copiilor in cinema si numeroase campanii promotionale.

Despre Hollywood Multiplex

Cele 10 sali ale cinematografului Hollywood Multiplex oferă iubitorilor de cinema peste 45 de spectacole pe zi in conditii de calitate si confort la cele mai inalte standarde, cu sisteme ultra performante de sonorizare şi imagine. Cinematograful este dotat cu doua Candy Bar-uri unde spectatorii pot gasi popcorn, bauturi racoritoare, dulciuri si bere si alte produse pe care le pot consuma in timpul filmului.
Rezervari: www.hmultiplex.ro, la telefon 327 70 20, 327 70 21, 327 70 22 sau prin SMS la 1454
clubhollywood@hmultiplex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hollywood-multiplex/hollywood-multicard-rasplateste-fidelitatea