Saptamana Copiilor la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall

BUCURESTI - 27 mai 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

In perioada 27 mai-2 iunie la Hollywood Multiplex este Saptamana Copiilor. Cu numai 50.000 lei biletul, copii se vor putea bucura de o reintalnire cu cei mai indragiti eroi din Garfield, Inima de Urs, Omul-Paianjen2, Shrek 2, Incredibilii, Winnie-Ursuletul de plus si elefantelul si White Chicks.

Saptamana Copiilor la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall

Copiii pot vedea cum cel mai lenes motan din lume, Garfield, salveaza un caine. Sau pot descoperi o straveche legenda a indienilor alaturi de ursuletul Kenai in Inima de Urs. Nici Incredibilii nu se lasa mai prejos....super-eroii trebuie sa salveze din nou lumea. Shrek si Fiona calatoresc in Tinutul Foarte Foarte Indepartat pentru intalnirea lui cu socrii, in timp ce Omul Paianjen trebuie sa faca fata unor noi provocari si aventuri in Spider Man 2. Cine a mai vazut un soricel care sa se imprieteneasca cu un elefant? Noile experiente si aventuri ale iepurasului, porcusorului, tigrului si ursuletului in Winnie – Ursuletul de plus si elefantelul revin pe ecran. De necrezut! Doi agenti FBI afro-americani se degizeaza in femei de culoare alba. Copiii pot afla cum se incheie misiunea lor si daca postura este convingatoare in filmul Doua pupeze albe.


Pentru mai multe detalii despre filmele pentru copii(Brother Bear, Garfield, Spider-Man 2, Shrek 2, Incredibilii, Winnie – Ursuletul de plus si elefantelul sau chiar White Chicks) va rugam sa accesati www.hmultiplex.ro.

Despre Hollywood Multiplex

Cele 10 sali ale cinematografului Hollywood Multiplex oferă iubitorilor de cinema peste 45 de spectacole pe zi in conditii de calitate si confort la cele mai inalte standarde, cu sisteme ultra performante de sonorizare şi imagine. Cinematograful este dotat cu doua Candy Bar-uri unde spectatorii pot gasi popcorn, bauturi racoritoare, dulciuri si bere si alte produse pe care le pot consuma in timpul filmului.
Rezervari: www.hmultiplex.ro, la telefon 327 70 20, 327 70 21, 327 70 22 sau prin SMS la 1454