5 Sfaturi esentiale! Inchiriere Spatii depozitare Bucuresti pentru mobila si obiecte personale!

BUCURESTI - 14 aprilie 2020

Comunicat tip General in Afaceri, HoReCa, Imobiliare

Cauti Spatii depozitare sau vrei sa te muti? citeste acest articol…
Mutarea intr-o noua locuinta este un aspect important care are loc, de mai multe ori in viata.
Pentru ca mutarea locuintei dvs, sa fie planificata cat mai bine, este nevoie de timp, rabdare si atentie pentru organizarea detaliilor si impachetarea tuturor lucrurilor personale.

spatii depozitare

spatii depozitare

Cauti Spatii depozitare sau vrei sa te muti? citeste acest articol…

Mutarea intr-o noua locuinta este un aspect important care are loc, de mai multe ori in viata.

Pentru ca mutarea locuintei dvs, sa fie planificata cat mai bine, este nevoie de timp, rabdare si atentie pentru organizarea detaliilor si impachetarea tuturor lucrurilor personale.

Stim ca procesul de mutare este unul stresant si dificil, in care impachetarea obiectelor personale precum: obiecte fragile sau de decor, haine garderoba, carti, jucariile copiilor, ustensile si echipamente de bucatarie, necesita rabdare, efort fizic si timp indelungat.

In acest sens, ne-am gandit sa punem la dispozitia ta un articol care sa te ajute sa organizezi cat mai bine…..mutarea locuintei tale!

Iata cateva idei care te vor ajuta!

Organizeaza-te din timp pentru etapa de impachetare si ambalare!

Este ideal sa incepi organizarea lucrurilor din timp. In acest mod ziua mutarii va fi una relaxanta si plina de entuziasm.

Organizeaza-ti lucrurile in cutii. Aranjarea tuturor obiectelor in cutii, va usura procesul de despachetare. Organizeaza totul pe categorii, pentru a stii fiecare cutie carui spatiu ii este destinata, astfel, cutiile cu lucrurile necesare vor fi primele despachetate. Nu uita sa notezi pe fiecare cutie ce contine :)

Apeleaza la serviciile unei firme de mutari! Vei primi sfaturi, idei de impachetare si ajutor pentru incarcarea/ descarcarea si transpotul cutiilor si corpurilor grele de mobilier: dulapuri, canapele, fotolii etc.

Ai prea multe obiecte personale sau mobilier?

Depoziteaza o parte din mobila sau obiectele personale in Boxe depozitare ! Vei avea mai mult spatiu in noua ta locuinta.

Pune deoparte lucrurile care crezi ca ocupa spatiu. Cu siguranta detii multe obiecte care in momentul de fata, nu au loc in apartamentul tau. Este un moment prielnic sa le depozitezi in spatii precum: boxe depozitare sau spatii depozitare.

Atentie la conditiile spatiului de depozitare.

Cum alegi un Spatiu depozitare...?

1.Alege un spatiu depozitare bine aerisit si ventilat!

Umiditatea sau umezeala vor afecta cutiile, mobilierul si obiectele tale personale.

2.Evita tipul de spatii de depozitare care sunt la subsol

In aceste spatii este foarte posibil sa isi faca prezenta musafiri precum soriceii, care nu vor face decat sa altereze starea obiectelor tale.

3.Alege Spatii depozitare curate si igienizate

Mobila si obiectele tale personale, merita un spatiu adegvat.

4.Alege un spatiu cu acces auto direct

Cele mai bune spatii depozitare sunt cele cu acces auto pana in fata depozitului pentru ca sa nu fii in situatia in care sa urci pe scari toate obiectele si mobilierul;

5.Atentie la detalii precum: securitate, paza, supraveghere video etc.

Iti recomandam sa vizitezi inainte locul unde se afla aceste spatii de depozitare, pentru a te asigura ca indeplinesc toate conditiile enumerate mai sus.

Accesul si locatia unde sunt amplasate aceste spatii depozitare sau boxe depozitare este un aspect important, cu atat mai mult in cazul in care vei avea nevoie de acces periodic la bunurile tale.

Avantajele pe care ti le ofera firma cu care vei incheia contractul sunt aspecte care te pot ajuta sa te decizi in alegerea spatiului.

Noi, echipa WeMove, oferim clientilor nostri servicii de ambalare gratuita pentru toate obiectele fragile si mobilierul care se depoziteaza. Avem grija de bunurile tale!

Te invitam sa te abonezi, la newsletter-ul nostru pentru a beneficia de reduceri si diverse promotii. Aboneaza-te acesand link-ul de mai jos:

Spatii depozitare I Boxe de inchiriat

Detalii si preturi: https://www.wemove.ro/spatii-depozitare/

Pentru detalii referitoare la dimensiuni, spatii depozitare, boxe de inchiriat precum si alte serviciile pe care le furnizam vizitati site-ul nostru: www.WeMove.ro.

Aveti nevoie de servicii transport mobila , mutari mobila Pers. Fizice? accesati: https://home-relocation.ro/

Despre HOME OFFICE RELOCATION SRL

Firma de Transport I Mutari mobila I Servicii relocare Bucuresti - National si International. Inchiriere Spatii Depozitare I Boxe depozitare pentru firme si pers. fizice.

www.WeMove.ro
+40756 143 988
comenzi@wemove.ro