hominizi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema hominizi

 • hominizi. Atapuerca – emoţia unei descoperiri ştiinţifice

  hominizi

  Bucuresti - 24 May 2011

  Comunicat de Institutul Cervantes Bucuresti

  Instituto Cervantes din Bucureşti şi Muzeul Naţional de Istorie al României (MNIR) vă invitămiercuri, 25 mai 2011, ora 11.00, la Sala Mihai Viteazul a MNIR (Calea Victoriei 12)la conferinţa Atapuerca – emoţia unei descoperiri ştiinţificeS ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: conferinta , muzeul de istorie , hominizi

  Vezi toate comunicatele de presa despre hominizi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul hominizi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la hominizi. Informatiile despre hominizi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul hominizi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la hominizi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.