Erata la comunicatul de presa din 3.06.2005 cu titlul: "DIRECTORUL GENERAL AL FABRICII HONEYWELL DIN BUCURESTI PRIMESTE PREMIUL PENTRU EXCELENTA AL CORPORATIEI"

BUCURESTI - 5 iunie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

În conţinutul comunicatului transmis in 3.06.2005, s-a strecurat o inadvertenta dupa cum urmeaza:

- în locul paragrafului "Honeywell International este o companie cu vanzari de peste 26 milioane $ ..."

se va citi:

- "Honeywell International este o companie cu vanzari de peste 26 miliarde $..."

Va multumim pentru intelegere

Despre Honeywell Garrett Romania

Honeywell International este o companie cu vanzari de peste 26 miliarde $, lider in tehnologia si fabricatia unei game largi de produse destinate industriei aerospatiale, sistemelor de control pentru constructii, locuinte si hale industriale, industriei auto si a materialelor speciale. Avand sediul central in Morris Township, New Jersey, compania Honeywell are actiuni cotate la bursele din New York, Londra, Chicago si Pacific. Honeywell intra in componenta indicelui Dow Jones si Standard & Poor's 500. Pentru mai multe informatii, vizitati www.honeywell.com.
Magda Neagoe
tel 4085366
magda.neagoe@honeywell.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/honeywell-garrett-romania/erata-la-comunicatul-de-presa-din-3-06-2005-cu-titlul-directorul-general-al-fabricii-honeywell-din-bucuresti-primeste-premiul-pentru-excelenta-al-corporatiei