A patra cafenea Cafepedia s-a deschis in Mamaia

BUCURESTI - 23 iulie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

La o luna de la lansarea francizei La Mama, Catalin Mahu, unic actionar al companiei Trotter Restaurant care detine brandurile La Mama si Cafepedia, anunta lansarea celei de-a patra cafenea Cafepedia, prima cafenea a lantului de cafenele care opereaza in sistem franciza.

Cafepedia 4 beneficiaza de o locatie premium: o frumoasa casa de piatra cu o terasa mare in fata. Este situata pe plaja in Nordul statiunii Mamaia intr-o zona foarte apreciata a statiunii - fosta locatie Ultima Playa. O data cu amenajarea terasei, plaja din fata a fost amenajata cu sezlonguri si umbrele, cafeneaua devenind astfel un pol de racoare, cocktailuri exotice si muzica chill pentru turisti.

Cafeneaua are o suprafata utila de 500 mp. Investitia in amenajarea si dotarea cafenelei a fost de aproximativ 100.000 Euro. Amortizarea costurilor este estimata a se realiza la finele sezonului estival din 2009, aceasta cafenea avand un caracter sezonier datorita locatiei sale pe litoral.

Cea mai noua cafenea de pe malul Marii Negre a pregatit pentru clientii sai pe langa variante de cafele sau ceaiuri calde sau reci, gustari delicioase, cocktailuri exotice alcoolice sau non-alcoolice programe speciale de muzica chill, toate aceste fiind ingredientele care o recomanda ca locul preferat pentru ati petrece vacanta la soare in aceasta vara, in Mamaia.

Cafepedia 4 va functiona in sistem franciza, fiind considerat un proiect pilot pentru lansarea francizei Cafepedia. Pentru anul 2008 Catalin Mahu si-a propus ca lantul de cafenele sa ajunga la finele anului la un numar de 6 locatii, estimand o cifra de afaceri de peste 1.000.000 Euro pentru afacerea Cafepedia.


Despre Hook Comunication

Oferta Cafepedia este vasta, centrata pe cafea, de la cea clasica (espresso, cappuccino, cafe late, marocchino etc.) la un adevarat regal de cocktailuri care mai de care mai 'atragatoare': Comfort Coffee, Frozen Irish Coffee, Hot Dylan, Scrump Coffee, Boston Carribean Coffee etc. Oferta este completata de un meniu cuprinzator de ceaiuri aromate calde si reci, de gustari si salate pe placul tuturora. Nu in ultimul rand, alaturi de o ceasca de cafea aromata, clientii Cafepedia pot degusta croissante, sandwichuri proaspete, delicioase prajituri si un sortiment variat de inghetata cu o reteta inspirata din reteta traditionalei inghetate italiene. De asemenea, in oferta cafenelelor Cafepedia exista
English Breakfast, de mare succes atat printre clientii straini cat si printre cei autohtoni.


Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:
Ioana Lucescu - Consultant Comunicare
Hook Communication, ioana@hook.ro, tel: 0722 263 773
ioana@hook.ro