Cooking Arena prezintă: SECRETE LA FELIE!

BUCURESTI - 12 iunie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Conceptul de HOW IS MADE are priză la publicul din întreaga lume.
Pizza este mâncarea internațional acceptată și consumată indiferent de meridian.
Coaptă tradiţional pe vatră, în tavă sau în cuptoare tunel, pizza are cele mai multe reţete… Până acum n-am venit cu noutăți. Totuşi, câți știu că în lume există doctori in… făină?!

În zilele de 17 și 18 iunie noi te provocăm la un ‘’how is made’’ live şi interactiv.
Vino la Cooking Arena, cu întrebările tale, și fii gata să descoperi secretele preparării… unei felii de pizza! În oricare din cele două zile, de la ora 11.00.

Invitaţi speciali: patru italieni, pur-sânge, puşi pe tips-uri, fapte mari şi jonglerii incredibile. Televiziunea Brava urmăreşte fiecare secundă din această demonstraţie.

Vedeta vei fi tu... pasionatul de pizza.

Accesul se face în limita locurilor disponibile. Motiv pentru care, dacă ţi-am stârnit interesul sau măcar o întrebare, trimite un mail care să-ți confirme prezența la marketing@bilancia.ro, office@cooking-arena.ro, sau sună-ne la 021.352.88.88, 0720.40.07.75 (Bilancia), 0724.212.805 (Cooking Arena).

Platoul de filmare s-a mutat în sala Amfiteatru a partenerului logistic pentru acest eveniment: Centrul de Excelenţă în Gastronomie şi Tehnologie Alimentară – AROMA. Evenimentul se desfășoară sub egida Federaţiei Bucătarilor din România.

Atenţie, COOKING ARENA nu va reinventa roata, pardon pizza, însă dispune de specialiști, soluții tehnologice, spațiu de desfășurare pentru profesioniști, federații și asociații din sectorul ospitalității, un ambient plăcut și o televiziune eno-gastronomică ce are ca scop educarea și mai ales informarea… ta. Motto-ul Bilancia, ca parte integrată în noul concept de COOKING ARENA, este extrem de simplu: ‘’Ce am avut tot timpul de demonstrat, demonstrăm de 17 ani încoace!’’. Păstrând tradiția, s-a schimbat doar modul de abordare și prezentare. S-au păstrat totuși cuptoarele de pizza de la producătorul italian Moretti Forni, simpaticii pizzari și… “limba mamă”.

În cadrul acestor demonstraţii, tu vei putea afla aproape totul, în cele mai mici detalii, despre ce se ascunde în spatele unui produs autentic. Iată de ce noi vom folosi ingrediente tradiţionale italieneşti, ce se găsesc de ceva vreme și la noi: prosciutto, mozzarella, rucola, parmezan, funghi porcini. Pentru un eveniment interactiv vom pudra totul cu tehnologia de ultimă generaţie a cuptoarelor Moretti și… cu multă pasiune!

P.S. …se mai pre-găteşte ceva!
O exclusivistă demonstraţie de gastronomie în zilele de 23 şi 24 iunie, în cadrul Bilancia Craiova, iar în 1 şi 2 iulie revenim cu surprize la Bucureşti.

Despre Horeca Romania

COOKING ARENA…

BILANCIA – cel mai important importator şi furnizor de utilaje, accesorii şi servicii folosite în industria ospitalităţii din România. Fondată în 1992.

AROMA – Centru de Excelenţă în Gastronomie şi Tehnologie Alimentară născut la ideea şi din nevoia Federaţiei Bucătarilor din România. Aroma este structura de breaslă a bucătarilor, care susţine şi vine în întâmpinarea nevoilor de formare profesională. Oferind un spaţiu profesional dotat cu 16 posturi de lucru individual, 3 zone specifice meseriilor (gastro, pizza, cofetărie-patiserie), alături de un amfiteatru cu o capacitate de 100 de locuri, putem spune că este cel mai important proiect cu acest specific din România. Fondat în 2008.

HORECA România – revistă dedicată personalului din industria ospitalităţii, întreprinzătorilor potenţiali sau activi, oamenilor cu iniţiativă. Fondată în 2002.

BRAVA – Prima televiziune cu profil eno-gastronomic din România are deja un an de activitate. Brava emite 24 de ore din 24, FTA (free to air, adică gratuit) în toată Europa. În plus, în România este prezentă prin numeroase societăţi de cablu în peste 4.500 de localităţi, iar din 1 iunie ne pot urmări şi abonaţii UPC digital. Redistribuţia brava acoperă Republica Moldova, Letonia şi în variantă online Statele Unite ale Americii. Fondată în 2008.

Date contact:
Adrian Radulescu - director vânzări Cooking Arena
DN 1 - Sos. Bucuresti-Ploiesti, KM 19.3, Corbeanca, Ilfov
Tel: 0724.212.805
adrian.radulescu@cooking-arena.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/horeca-romania/cooking-arena-prezinta-secrete-la-felie