All Inclusive New Year's Eve la Hotel IAKI, Mamaia

Constanta - 23 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Hotelul IAKI din Mamaia va invita sa intampinati Noul An alaturi de familie si prieteni intr-un loc aparte! Va asteapta un adevarat spectacol de muzica, lumina, culoare si arome, in care decorurile si momentele placute vor crea o atmosfera magica.

All Inclusive New Year's Eve la Hotel IAKI, Mamaia

Ca in fiecare an, Hotelul IAKI organizeaza Revelionul in 2 locatii : «Exclusive New Year’s Eve» si revelion “Young & Happy”.

Special pentru cei ce aleg sa isi petreaca noaptea dintre ani la mare, IAKI a pregatit o adevarata seara speciala : «Exclusive New Year’s Eve». Oaspetii vor fi intampinati cu un Welcome Cocktail si vor savura un meniu Exclusivist, realizat pentru cele mai fine si rafinate gusturi. Pe parcursul serii, entertainment-ul va fi sustinut de formatia «White Nights Band » si Iuliana Puschila cu diverse hit-uri romanesti si internationale. Programul va fi completat de un recital de muzica populara, un show de dans, foc de artificii, colinde, plugusor si dansuri populare. Acetea sunt doar cateva dintre surprizele pregatite de Hotelul IAKI pentru invitatii sai speciali. Tariful este de 540 Lei/persoana iar grupurile de minimum 10 persoane beneficiaza de tariful special de 500 Lei/persoana.

Revelionul «Young & Happy » este dedicat tinerilor dornici de distractie iar pretul biletului este 250 Lei/persoana, grupurile de minimum 10 persoane beneficiind de un tarif special de 200 Lei/persoana.

Pachetul «All Inclusive New Year’s Eve » valabil in perioada 29 Decembrie 2013 – 2 Ianuarie 2014, cuprinde : 4 nopti de cazare All Inclusive, Seara Romaneasca in data de 29 Decembrie, «Gatsby Party »  in seara de 30 Decembrie 2013, Brunch si Bal Mascat in data de 1 Ianuarie 2014, acces si tratamente la IAKI Spa. Pretul pachetului de Revelion este de 2170Lei/loc in camera dubla si 2890Lei/single.

In sectiunea „Oferte speciale” a site-ului www.iaki.ro , veti putea vizualiza pachetele tentante pe care Hotel IAKI le-a pregatit la acest sfarsit de an. Ofertele sunt concepute din dorinta de a oferi clientilor fideli si celor potentiali posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, intr-o ambianta de 4 stele internationale, la tarife avantajoase.  

 

 

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.