ATRACTIILE VERII 2010 LA IAKI!

Constanta - 25 iunie 2010

Comunicat tip General in Turism

In sezonul estival 2010, Hotel IAKI din Mamaia lanseaza o serie de programe speciale pentru toti oaspetii hotelului, pe partea de „timp liber si divertisment”.

Echipa Hotelului IAKI este nerabdatoare sa intampine cat mai multi turisti in acest sezon estival si sa le pregateasca acestora noi surprize.

Incepand cu 16 Mai 2010, la IAKI micul dejun si pranzul se contopesc acum in ... Sunday Brunch. Dupa o saptamana istovitoare sau o petrecere prelungita sambata seara, pentru cei carora le este prea greu sa ajunga la micul dejun, dar este prea devreme sa inceapa cu pranzul, IAKI le-a pregatit un mic dejun combinat cu un pranz, prin LAZY SUNDAY BRUNCH la restaurant Coriolis (bufet variat, muzica live, animatie si loc de joaca pentru copii) in fiecare duminica intre orele 12.00 – 16.00.

Oaspetii hotelului pot participa GRATUIT si la serile tematice cu formatie LIVE organizate SPECIAL pentru ei: (latino, retro, 80’s, jazz, italian, french, blues), Tropical Afternoon, Fiesta Cubana, lectii de dans cubaneze pe piscina sau pe plaja; cei mici vor avea parte de un program de animatie: clovn, baloane, pictura pe fata, jocuri interactive.
Continuand traditia anilor trecuti, IAKI organizeaza cocktail-urile de socializare in zilele de joi: „e joi e IAKI”, „Vara de Gala la IAKI”. In cadrul acestor evenimente, oaspetii vor lua parte la un program muzical artistic deosebit, cocktail-uri delicioase si gustari oferite de IAKI si partenerii sai.

Hotel IAKI va invita sa va bucurati de clipe de relaxare si o atenta ingrijire corporala, prin Pachete SPECIALE din cadrul Spa Center si va asteapta cu noi combinatii inedite de servicii in cadrul Salonului de Infrumusetare. Deasemenea va veti putea bucura de frumusetile litoralului romanesc, prin excursiile optionale propuse de IAKI special pentru oaspetii sai.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi oferte, concepute din dorinta de a oferi potentialilor oaspeti posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, intr-o ambinata de 4 stele internationale, la tarife avantajoase, IAKI va invita sa vizitati site-ul www.iaki.ro. .

Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, recomandă hotel IAKI ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 450 de locuri).

Daniela Hagi
Marketing & Sales Assistant

Hotel IAKI****, Mamaia
Constanta, cod 900001
Tel.: 241-831360
Mobile: 723-489170
Fax: 241-831169
email: daniela.hagi@iaki.ro
marketing@iaki.ro
Web: www.iaki.ro


marketing@iaki.ro; reception@iaki.ro