Cadoul perfect pentru persoana iubita: un sejur la Hotelul IAKI, intre 14 - 17 februarie 2008!

Constanta - 22 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Turism

Ziua Indragostitilor reprezinta un motiv in plus pentru clientii nostri, de a se bucura de partile bune ale vietii. Si de a fi aproape de pesoana iubita. Un sejur la Hotelul IAKI, in perioada 14 - 17 februarie 2008 reprezinta cadoul perfect pentru persoana iubita.

Tariful pachetului este 570 lei/loc in dubla si include:
- cazare 3 nopti cu mic dejun, in camere elegante si spatioase, cu vedere spre mare sau spre lac
- cina speciala in 14 februarie cu program artistic si tombola cu premii
- cos cu fructe, flori si sampanie la sosirea in camera
- 1 masaj de relaxare
- acces gratuit la Spa Center Iaki, pentru: piscina acoperita, saune,sala de fitness si jacuzzi
Alte servicii contra cost:masaj, solarium, aqua gym, teren de tenis / fotbal, serviciile Salonului de Infrumusetare
La tombola se vor castiga premii atractive cum ar fi:
- un weekend pentru 2 persoane in perioada 22 Februarie - 13 Iunie 2008
- un DVD cu autograful lui Hagi
- o sticla de sampanie

Oferta poate fi gasita si pe site-ul www.iaki.ro, care este mereu actualizat cu cele mai noi si avantajoase oferte speciale.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 450 de locuri).
Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.
Hotel IAKI****, Mamaia, Constanta, cod 900001
Tel.: 0241-831360;Fax: 0241-831169

reception@iaki.ro;marketing@iaki.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-iaki/cadoul-perfect-pentru-persoana-iubita-un-sejur-la-hotelul-iaki-intre-14-17-februarie-2008