Catalin Botezatu invitatie la Hotel Iaki Mamaia

Constanta - 3 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Fisiere atasate:

CatalinBotezatu2.doc

Intr-o ambianta ca de gala, printre frumoasele sale modele, Catalin Botezatu va fi imaginea hotelului IAKI din Mamaia unde isi va putea pune in practica urmatoarele sale planuri pentru faimoasele sale prezentari exotice.

Catalin Botezatu invitatie la Hotel Iaki Mamaia

            

    Hotelul IAKI, din Mamaia a pregatit, asa cum si-a obisnuit oaspetii, multe surprize inedite pentru vara anului 2013. Aflat la mijlocul sezonului de vara, programul de entertainment este in plina desfasurare, captand in fiecare saptamana momente de neuitat pentru oaspetii hotelului.

      In aceasta vara, Hotelul IAKI din Mamaia va fi gazda celui mai mare designer roman, Catalin Botezatu.

      Intr-o ambianta ca de gala, printre frumoasele sale modele,  Catalin Botezatu va fi imaginea hotelului IAKI din Mamaia unde isi va putea pune in practica urmatoarele sale planuri pentru faimoasele sale prezentari exotice.

      Pentru ca luxul si rafinamentul sunt la ele acasa, faimosul designer  va experimenta  gustul IAKI, prin diversele sale evenimente precum: cocktail-uri de socializare ce vor avea loc pe piscina exterioara a hotelului, Live Cooking  Show,  dar si tratamentele  SPA Center ( Ritualurile Le Palais des Reines,  Relaxare cu pietre vulcanice, masaj Wine Panda , terapii cu dus Vichy, Tratament Intraceuticals, dar si multe altele);  un SPA recent modernizat pentru a pune luxul la dispozitia dumneavoastra.

    Locatia dispune de 123 camere elegante si spatioase la standarde internationale, de un nou restaurant cu o capacitate de 250 de locuri si de cel mai modern Centru de Relaxare, dar si de Afaceri de pe litoral!

   Intr-un cadru elegant si plin de rafinament, Catalin Botezatu da startul prezentarilor sale exotice alaturi de Hotel IAKI .

    Vino sa petrecem impreuna, pentru ca vara aceasta se poarta IAKI!    

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.

Taguri: Hotel IAKIMamaia