Catalin Botezatu, rasfat regal la IAKI Spa!

Constanta - 30 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Hotelul Iaki, unul dintre cele mai luxoase si recunoscute hoteluri de pe litoralul romanesc, ce se bucura de recunoastere internationala pentru calitatea serviciilor oferite oaspetilor sai, a devenit in vara anului 2013 destinatia preferata a vedetelor.

Catalin Botezatu, rasfat regal la IAKI Spa!

Celebritatile calatoresc din tara in tara si isi petrec cea mai mare parte a timpului in hoteluri, iar din acest motiv opteaza pentru hoteluri cu standarde de calitate inalte, precum Hotelul IAKI din Mamaia .

In vara anului 2013, Hotelul IAKI a reprezentat atractia principala pentru faimosul designer Catalin Botezatu, care a ales sa-si petreaca intregul sezon estival la mare, fiind cazat in unul dintre apartamentele prezidentiale ale hotelului, in calitate de brand ambasador IAKI. Tot aici a sustinut 2 prezentari de moda realizate in cadrul Cocktail-urilor de Socializare, in lunile Iulie si August, prezentandu-si cele mai noi colectii pret-a-porter.

Fiind un oaspete de onoare incantat de locatia deosebita, Catalin Botezatu beneficiaza de un veritabil rasfat la IAKI Spa , pe perioada sederii la Hotelul IAKI. Avand in vedere faptul ca sezonul cald se incheie iar relaxarea la piscina sau la plaja nu mai reprezinta atractia principala, dar si datorita pasiunii sale pentru miscare si intretinere corporala, Catalin Botezatu isi mentine zilnic conditia fizica de invidiat cu exercitii la sala de fitness si inot la piscina interioara a centrului Spa. Rasfatul zilnic se continua cu masaje de relaxare ce sunt foarte eficiente in tratarea starilor de oboseala accentuata, fiind masaje generale al intregului corp. Acestea au ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculara si generarea unei stari generale bune. Fiind realizat cu uleiuri parfumate, masajul de relaxare stimuleaza senzatia de confort a trupului.

Printre tratamentele corporale preferate de designer se numara si masajele cu pietre vulcanice, fiind una dintre tehnicile foarte vechi folosite pentru relaxare.

Fiind un impatimit al tratamentelor faciale, Catalin Botezatu va fi una dintre vedetele care vor beneficia la inceputul acestei toamne, in premiera in Constanta, de tratamentele realizate cu Intraceuticals, denumit si “aparatul Madonnei”. Fiind utilizat de celebritati, dermatologi, chirurgi plasticieni si de cele mai exclusiviste centre de frumusete din intreaga lume, Intraceuticals patrunde acum pe piata constanteana, fiind noutatea toamnei la IAKI Spa.

Intraceuticals este un tratament exclusivist, un sistem revolutionar non-invaziv care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox sau Acid Hialuronic. Intraceuticals reuseste, cu ajutorul unui aparat care produce Oxigen Hiperbaric sa introduca substante benefice precum Acid Hialuronic, Vitamine si Antioxidanti in straturile inferioare ale pielii, ajungand pana in derm.

Exceptionalul centru IAKI Spa, un adevarat sanctuar al linistii si relaxarii, este unul dintre Centrele de Relaxare preferate de vedetele de la noi.

Fiind cel mai ofertant hotel de 4* de pe litoralul Marii Negre în ceea ce priveşte diversitatea serviciilor si optiunilor de relaxare, Hotelul IAKI reprezinta cu certitudine destinatia ideala de vacanta.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.