Evenimentele lunii august la Hotel IAKI din Mamaia

Mamaia - 3 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

In luna august, Hotel Iaki vine in intampinarea dorintelor oaspetilor sai si organizeaza evenimente de socializare, piese de teatru si ateliere de pictura pentru copii, seri tematice , show-uri de comedie, degustari de vinuri.

Sambata, 8 august 2015, incepand de la ora 20.00, Hotel IAKI va avea loc Summer Comedy Party, un spectacol de improvizație susținut de Comedy.Show  cu Ioana de Hillerin, Doru Catanescu, Bogdan Dumitrescu, Cosmin Bighei si Vlad Pasencu.

In serile de 13 si 21 august Hotel IAKI adreseaza  o invitatie tuturor celor care apreciaza preparate culinare inedite si vinuri romanesti la show-uri live de gatit cu maestrul bucatar Vasile Puricel si maestrul cofetar Cornelia Dumitrescu.

La evenimentul din 13 august, pastele vor fi atractia serii, iar la cel din 21 august - See Red Party vinurile rosii si preparate apetisante de culoarea rosie vor incita simturile si privirile participantilor.

Programul de divertisment oferit celor mici este unul divers: clovni, printese, pirati, magicieni, show-uri cu baloane de sapun, ateliere de creatie si indemanare unde le este stimulata imaginatia.

In fiecare miercuri si vineri, copiii pot crea adevarate opere de arta la atelierele de pictura Micul Picasso.

Marti, 4 august de la ora 13:30 cei mici se pot bucura de un eveniment organizat in special pentru ei – Teatru de papusi „Alice in Tara Minunilor”, face painting si baloane modelate.

Miercuri, 12 august – pe terasa restaurantului Iaki va avea loc un spectacol interactiv cu marionete „Pericol in oraselul povestilor” la care pot participa persoane din toate categoriile de varsta.

Pentru detalii, puteti contacta echipa hotelului IAKI la email marketing@iaki.ro.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.