Hotel IAKI**** din Mamaia lanseaza LAZY SUNDAY BRUNCH

Constanta - 19 mai 2010

Comunicat tip General in Turism

La IAKI, micul dejun si pranzul de duminica se contopesc acum in… Sunday Brunch.
Dupa o saptamana istovitoare sau o petrecere prelungita sambata seara, clientii pot opta pentru combinatia perfecta intre mic dejun si pranz.

Incepand cu data 16 Mai 2010, Hotelul IAKI organizeaza LAZY SUNDAY BRUNCH la Restaurant Coriolis, in fiecare Duminica intre orele 12.00 – 16.00. Oaspetii se pot relaxa la malul marii, intr-o incursiune culinara ce include cele mai savuroase si delicioase preparate. Numai la IAKI, clientii se pot bucura in fiecare duminica de un bufet indestulator si variat cu delicatese precum cele din peste, fructe de mare, paste si diverse tipuri de sosuri, fripturi clasice, multe dintre ele pregatite chiar in fata lor, acces GRATUIT la piscina exterioara si Spa Center pentru piscina interioara, sauna, fitness, jacuzzi, acorduri fine de muzica LIVE, atmosfera placuta si personal profesionist iar la final, oaspetii au sansa de a castiga unul din premiile puse in joc la tombola : DVD si minge de fotbal semnate de Hagi, vouchere la Spa Center IAKI.

In acest timp, copiii se pot juca in locurile special amenajate pentru ei, cu animatie, face-painting, baloane modelabile si diverse jocuri interactive.

Toate acestea la numai 130 Lei / persoana. Copii 0-6 ani beneficiaza de acces gratuit iar copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani beneficiaza de reducere 50%. Membrii Clubului IAKI beneficiaza de reducere de 25%.

In sectiunea „Oferte speciale”a site-ului www.iaki.ro , veti putea vizualiza Ofertele Speciale pe care Hotel IAKI le-a pregatit in aceasta perioada pentru clientii sai. Ofertele sunt concepute din dorinta de a oferi potentialilor oaspeti posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, intr-o ambianta de 4 stele la tarife avantajoase.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 450 de locuri).

S.C. Hagi Sport S.R.L. - Hotel IAKI, Mamaia
Iulia Stere
Marketing & Sales Assistant
Constanta, cod 900001
Tel.: 0241/831360
Fax: 0241/831169
marketing@iaki.ro; reception@iaki.ro