Hotelul IAKI din Mamaia lanseaza noul centru IAKI Spa

Mamaia - 1 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Urmarind obiectivele strategice stabilite la finalul anului trecut, IAKI Spa isi redeschide portile clientilor fideli si celor potentiali in data de 4 Iunie 2012.

Hotelul IAKI din Mamaia lanseaza noul centru IAKI Spa

Conferinta de presa ocazionata de inaugurarea centrului Spa, la incheierea proiectului "Reamenajare si modernizare centru de tratament IAKI” va avea loc la ora 14.00, in cadrul IAKI Spa , Mamaia, urmata de o receptie realizata in cinstea acestui eveniment la care vor participa clientii fideli si potentiali IAKI, oficialitati si persoane importante din Constanta si Bucuresti.

Dupa un amplu proces de renovare si modernizare inceput in luna Ianuarie si finalizat la sfarsitul lunii Mai 2012, IAKI Spa reprezinta acum cel mai nou si atragator centru wellness din regiune.

Alaturi de serviciile si facilitatile de care clientii IAKI se bucurau pana in prezent precum piscina interioara incalzita, sauna umeda si uscata, jacuzzi, aquagym, fitness, aerobic, se numara acum si servicii exclusiviste precum dus emotional, dus cervical, dus Vichy, spinning si numeroase tipuri de masaje si tratamente corporale (relaxare, in cuplu, cu pietre vulcanice, s.a.). Toate serviciile se realizeaza intr-un ambient nou in care tonurile calde de bej-cafeniu si designul minimalist creeaza decorul perfect pentru relaxare.

Fiind cel mai ofertant hotel de 4* de pe litoralul Marii Negre în ceea ce priveşte diversitatea serviciilor si optiunilor de relaxare si divertisment si calitatea inalta a serviciilor, reprezentanţii hotelului Iaki au decis pentru anul 2012 realizarea acestui proces de reamenajare pentru a mentine standardele inalte cu care si-au obisnuit clientii de 11 ani de activitate.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.