Magic Valentine's Day la Hotel IAKI, Mamaia

Constanta - 20 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Special realizat pentru cuplurile ce doresc sa petreaca un sfarsit de saptamana romantic, pachetul “Magic Valentine’s Day” ofera cadrul perfect pentru un rasfat de 5 stele.

Magic Valentine's Day la Hotel IAKI, Mamaia

Alegand pachetul “Magic Valentine's Day”, valabil in perioada 14-16.02.2014, oaspetii IAKI se pot bucura de magica priveliste a marii intr-una din camerele elegante si spatioase ale hotelului. Pachetul cuprinde: 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus, servit in camera, cina speciala in data de 14 Februarie, early check-in si late check-out, welcome package (sampanie si ciocolata in camera), 1 masaj de relaxare in cuplu cu uleiuri orientale la cald, acces IAKI Spa pentru: piscina interioara, sauna, jacuzzi, fitness, dus emotional si dus cervical, precum si numeroase alte surprize.

Pachetul poate fi achizitionat la tariful de 370 Lei/loc in dubla.

Oaspetii de pe plan local beneficiaza de un tarif special de 125 lei / persoana, daca opteaza pentru Cina Speciala din data de 14 Februarie iar cei care doresc sa faca o surpriza placuta persoanei iubite, pot achizitiona Cina Speciala si un masaj de relxare in cuplu, beneficiind astfel de cazare gratuita in noaptea indragostitilor. Tariful special pentru acest pachet este de 205 lei / persoana.

In sectiunea „Oferte speciale”a site-ului www.iaki.ro , veti putea vizualiza pachetele tentante pe care Hotel IAKI le-a pregatit in aceasta perioada, special pentru clientii sai.

Ofertele sunt concepute din dorinta de a oferi potentialilor oaspeti posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, intr-o ambianta de 4 stele internationale, la tarife avantajoase.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-iaki/magic-valentine-s-day-la-hotel-iaki-mamaia