O seara de gala la Hotel IAKI, Mamaia

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

O seara de gala la Hotel IAKI, Mamaia

O seara de gala la IAKI

Hotelul Iaki, unul din cele mai luxoase si renumite hoteluri de pe litoralul romanesc, se bucura de recunoastere internationala pentru calitatea serviciilor oferite oaspetilor sai, la cele mai inalte standarde, precum si a locatiei exceptionale. In acest sezon organizeaza o serie de evenimente, in serile speciale de joi : 04, 18 iulie si 1 august 2013. Astfel, se doreste o consolidare a relatiilor dintre hotelul Iaki si oaspetii sai, precum si promovarea unor servicii si produse ale firmelor partenere (CAMPOFRIO, PEPSI, HEINEKEN, BDG, NTV, SERVE, LUXURY, ISWEETS).

Pentru cei mai fideli si dragi clienti, precum si pentru cei mai importanti colaboratori, Hotel Iaki organizeaza o seara speciala de socializare intr-un cadru feeric, in decorul piscinei de pe terasa exterioara a hotelului, in cadrul careia isi delecteaza oaspetii cu o atmosfera placuta si reconfortanta, de bun gust si rafinament. Oaspeților li se vor oferi un program muzical-artistic, cocktail-uri, gustari, tombola, avand astfel ocazia de a socializa si a schimba impresii. Evenimentul se va desfasura joi, 12 iulie incepand cu ora 20.00. Participantii vor fi oaspeti ai hotelului, abonati IAKI SPA, importanti oameni din mediul de afaceri, personalitati din sfera politica, sociala, culturala, media si sportiva a actualitatii constantene.

Evenimentele din cursul acestei perioade sunt prezentate pe site-ul hotelului www.iaki.ro si promovate prin newslettere, invitatii, afise, flyere. Parteneri media vor fi atat radiouri cat si posturi tv locale, reviste, publicatii (Cuget Liber, TV Neptun, Realitatea TV, Prima TV, Luxury).

Ambianta de relaxare si confort este unica. In plus, orice prilej de sarbatoare este binevenit, in special in anotimpul in care plaja, piscina si terasa reprezinta atractia numarul unu.

Asadar, Iaki isi asteapta oaspetii, la un “pahar de vorba” pe marginea piscinei...

HOTEL IAKI MAMAIA

Tel: 0241.831.025

E-mail: marketing@iaki.ro;

Web: www.iaki.ro

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-iaki/o-seara-de-gala-la-hotel-iaki-mamaia