Oferte noi pentru cupluri, doamne si domnisoare in luna martie la Hotel IAKI, Mamaia

Mamaia - 9 decembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Dupa luna indragostitilor, doamnele si domnisoarele sunt rasfatatele primei luni a primaverii. In acest sens, IAKI a creat un pachet special pentru ele, valabil pe tot parcursul lunii martie.

8 Martie

8 Martie

Pachetul Celebrating Women include: 2 nopti de cazare in camera cu vedere la mare, mic dejun inclus, early check-in si late check-out, cina festiva cu program artistic LIVE in data de 8 Martie, acces si terapii IAKI Spa (tratament Yon-Ka Escale Beaute, reflexoterapie, masaj scalp, masaj spate), 20% reducere la tratamentele si terapiile IAKI Spa care nu sunt incluse in pachet, precum si 20% reducere pentru meniul restaurantului a la carte din cadrul hotelului.

Tariful pachetului este de 929 de lei pentru doua persoane.

Pentru rezervarile efectuate si platite integral pana la data de 5 ianuarie 2016 se ofera o reducere de 25%.

In sectiunea „Oferte speciale”a site-ului www.iaki.ro, veti putea vizualiza pachetele tentante pe care Complexul IAKI le-a pregatit in aceasta perioada. Ofertele sunt concepute din dorinta de a oferi potentialilor oaspeti posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, intr-o ambianta de 4 stele internationale, la tarife avantajoase.  

Contact:

Hotel IAKI, Mamaia

marketing@iaki.ro

0241 831025

www.iaki.ro

www.iakispa.ro

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.