Oferte noi pentru cupluri in luna Februarie la Hotel IAKI, Mamaia

Mamaia - 7 decembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Special realizat pentru cuplurile ce doresc sa petreaca cateva zile la malul marii, pachetul “Valentine’s Day” ofera cadrul perfect pentru un rasfat de 4 stele.

Valentine's Day

Valentine's Day

Alegand pachetul “Valentine’s Day la hotel IAKI”, valabil pe tot parcursul lunii februarie, oaspetii IAKI se pot bucura de magica priveliste a marii intr-una din camerele elegante si spatioase ale hotelului.

Pachetul cuprinde: 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus in luna februarie, cina speciala cu program artistic LIVE (in data de 13 Februarie 2016), early check-in si late check-out, welcome package (vin spumant si ciocolata in camera), acces si terapii IAKI Spa pentru doamne si domni (tratament facial Yon-Ka Intermezzo si masaj relaxare cuplu de 40 de minute), 20% reducere la tratamente si terapii IAKI Spa care nu sunt incluse in pachet, precum si 20% reducere la preparatele din meniul restaurantului a la carte.

Optional, micul dejun poate fi servit in camera in data de 13 Februarie 2016, contra cost.

Pachetul poate fi achizitionat la tariful de 820 Lei / 2 persoane / pachet.

Pentru cei care doresc un plus de relaxare pot alege pachetul “Valentine’s Day Premium” la pretul de 1200 de lei pentru 2 persoane, pachet care include urmatoarele terapii spa: ritual Voyage Harmonie, tratament Yon-Ka Escale Beaute pentru doamne si Yon-Ka Men Express pentru domni.

Pentru rezervarile efectuate si platite integral pana la data de 11 ianuarie 2016, se ofera un discount de 20%.

In sectiunea „Oferte speciale”a site-ului www.iaki.ro, puteti vizualiza pachetele tentante pe care Complexul IAKI le-a pregatit in aceasta perioada. Ofertele sunt concepute din dorinta de a oferi potentialilor oaspeti posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, intr-o ambianta de 4 stele internationale, la tarife avantajoase.  

Contact:

Hotel IAKI, Mamaia

marketing@iaki.ro

0241 831025

www.iaki.ro

www.iakispa.ro

 

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.