Opening Days Intraceuticals la IAKI Spa

Constanta - 1 octombrie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Deschis in iunie 2012, dupa un amplu proces de renovare si modernizare, noul centru IAKI Spa pune la dispozitia clientilor numeroase servicii si facilitati pentru intretinere, relaxare si infrumusetare.

Opening Days Intraceuticals la IAKI Spa

Alaturi de serviciile si facilitatile de care clientii IAKI se bucurau pana in prezent precum piscina interioara incalzita, sauna umeda si uscata, jacuzzi, aquagym, fitness, aerobic, dus emotional, dus cervical, dus Vichy, spinning, cycling, kangoo jumps si numeroase tipuri de masaje si tratamente corporale, IAKI Spa lanseaza noutatea toamnei in Constanta si Mamaia: tratamentele INTRACEUTICALS.

Folosit de numeroase celebritati de la Hollywood precum Madonna, Kim Kardashian, Beyonce, Naomi Campbell, Eva Longoria sau Jhon Galliano, vedete din tara precum Dana Sota, Loredana Groza, Oana Cuzino, dar si de multe alte femei din intreaga lume, tratamentul facial Intraceuticals este cel mai cautat tratament din domeniul cosmetic. IAKI Spa ofera acum constantenilor, in exclusivitate, sansa de a afla mai multe informatii despre acest tratament facial de la expertii Intraceuticals la evenimentul OPENING DAY INTRACEUTICALS, ce va avea loc vineri, 4 Octombrie 2013, cu incepere de la ora 15.00.

Intraceuticals este mai mult decat un tratament facial. Este un sistem revolutionar non-invaziv care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox sau Acid Hialuronic. Intraceuticals reuseste, cu ajutorul unui aparat care produce Oxigen Hiperbaric, sa introduca substante benefice precum Acid Hialuronic, Vitamine si Antioxidanti in straturile inferioare ale pielii, ajungand pana in derm.

IAKI Spa invita toti clientii fideli si potentiali la evenimentul de lansare a tratamentelor faciale Intraceuticals, eveniment al carui invitat special este renumitul designer Catalin Botezatu.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.