“Pachet Valentine’s Day 2013 – A break to remember...”

Constanta - 23 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Hotel IAKI din Mamaia lanseaza oferta “Pachet Valentine’s Day 2013 – A break to remember...”

 Pachet Valentine's Day 2013 – “A break to remember”

Pachet Valentine's Day 2013 – “A break to remember”

Oferta “Pachet Valentine’s Day – “A break to remember”, se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa petreaca cel mai romantic week-end al anului la Hotel IAKI, sa se rasfete intr-un décor luxos si idilic de 4 stele …

Numai la Hotel IAKI, clientii pot gasi ingredientele necesare unei evadari romantice. Oaspetii locatiei IAKI se pot bucura de magica priveliste a marii intr-una din camerele noi, elegante si spatioase ... Ei pot savura alaturi de persoana iubita un “Love Story Cocktail” …, se pot rasfata intr-o calatorie culinara, gustand delicioasele preparate “terina de iepure cu chutney de mango ”, “somon aromat cu anason ” sau “fondant de cartof cu rosmarin”. Deasemenea, pot alege vinuri atent selectate si dulcele sarut al desertului “Heart of Love”. Toate acestea vor fi servite intr-o atmosfera eleganta, cu program artistic deosebit.

Pachetul “Valentine’s Day 2013 – “A break to remember””, cuprinde:

- cazare 2 nopti cu mic dejun in camere elegante si spatioase, cu vedere spre mare sau spre lac,

- 1 cina SPECIALA (doar in data de 14 februarie 2013 – Cina cu program artistic),

- mic dejun servit in camera, (valabil numai pentru data de 15 Februarie 2013),

- early check-in si late check-out,

- sampanie si ciocolata la sosirea in camera,

- 1 masaj in cuplu,

- acces gratuit la IAKI SPA pentru: piscina acoperita, saune, sala de fitness, jacuzzi, spinning, aerobic, dus emotional, dus cervical.

Pachetul poate fi achizitionat la tariful de 350 Lei/loc in dubla.

Oferta este valabila in perioada 01 februarie – 28 Februarie 2013.

* Rezerva pachetul de Valentine’s Day, in perioada 15 – 17 Februarie 2013 si primesti Gratuit noaptea de cazare din data de 14 Februarie (noaptea Gratuita nu beneficiaza de mic dejun).

* Profitati chiar acum de reducerea de 10% din pretul pachetului Valentine’s Day pentru rezervarile efectuate pana in 01 Februarie 2013.

In sectiunea „Oferte speciale” a site-ului www.iaki.ro , veti putea vizualiza pachetele tentante pe care Hotel IAKI le-a pregatit in aceasta perioada, special pentru clientii sai. Ofertele sunt concepute din dorinta de a oferi potentialilor oaspeti posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, intr-o ambianta de 4 stele internationale, la tarife avantajoase.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.