Paste si 1 Mai la IAKI, Mamaia

Constanta - 1 aprilie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Turism

Pentru primavara anului 2011, Hotelul IAKI a pregatit oferte speciale tuturor oaspetilor sai.

Una dintre cele mai importante sarbatori crestine, Sfanta Sarbatoare a pastelui marcheaza miracolul Invierii Domnului Iisus Hristos, fiind o sarbatoare a luminii, a bucuriei si a linistii sufletesti.

Hotelul IAKI din Mamaia a pregatit oaspetilor sai un Pachet special de Paste, pentru perioada 22-25 Aprilie 2011, din care nu vor lipsi ouale vopsite, mancarurile traditionale, pasca si cozonacul, simbolurile pascale ce confera acestei sarbatori farmecul deosebit.

Pentru 560 Lei/loc in camera dubla, oaspetii Hotelului IAKI ce aleg sa isi petreaca Pastele la mare vor beneficia de 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus, excursie si masa la Manastirea Sf. Andrei, cina in data de 23 Aprilie 2011, brunch cu muzica populara romaneasca, DJ, animatie pentru copii, vanatoare oua de ciocolata, cina in data de 24 Aprilie 2011 si acces gratuit la Spa Center IAKI, pentru piscina interioara, sauna, jacuzzi si fitness.

Pentru camera single, tariful Pachetului de Paste este de 680 Lei.Pentru cei care nu doresc sa opteze pentru Pachetul de Paste cu cazare, exista posibilitatea de a petrece ziua de Paste intr-o atmosfera placuta, la brunch sau la cina, tariful fiind de 90 Lei/persoana.

Dupa celebrarea Pastelui, urmeaza zile de recreere in spirit "muncitoresc" la IAKI: cantece, dansuri, spirit civic. La IAKI, "tovarasii" sarbatoresc 1 Mai prin "munca" iar pentru cei care au muncit cu spor tot anul, a fost pregatita o Oferta Speciala, ce include: 3 nopti de cazare, cina cu specific italienesc in data de 30 Aprilie, brunch barbeque in data de 1 Mai cu diverse surprize (meniu special, DJ renumit, animatori), masaj de relaxare pentru domni si manichiura pentru doamne. Pentru 799 Lei/locul in camera dubla, "prietenii" pot benficia de intregul pachet oferit pentru sarbatorirea Zilei Muncii.

Pentru cei mai "harnici" oaspeti de pe plan local, tariful brunch-ului barbeque din ziua de 1 Mai va fi de 135 Lei/persoana.

In sectiunea "Oferte Speciale" a site-ului www.iaki.ro sunt introduse toate pachetele si ofertele tentante pe care IAKI le-a pregatit pentru aceasta primavara.

Ofertele sunt concepute din dorinta de a oferi clientilor fideli si celor potentiali posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, intr-o ambianta de 4 stele internationale, la tarife avantajoase.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.