Revelion 2012 : Un An Nou de 4 Stele - Hotel IAKI, Mamaia

Constanta - 16 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Hotel IAKI, Mamaia, va invita sa intampinati noul an 2012 alaturi de familie si prieteni intr-un loc aparte. Va asteapta un adevarat spectacol de muzica, lumina, culoare si arome, in care decorurile si momentele placute vor crea o atmosfera magica.

In acest an, Hotelul IAKI organizeaza Revelionul in 2 locatii: "Revelion de Gala: Un An Nou de 4 Stele" - Ballroom IAKI si "Exclusive New Year's Eve" - Restaurant IAKI.

Revelion de Gala este deviza sub care Hotelul IAKI lanseaza noua oferta de petrecere a sfarsitului de an. Special pentru cei care aleg sa isi petreaca noaptea dintre ani la mlul marii, IAKI a pregatit o adevarata seara speciala, oaspetii fiind intampinati cu un "Welcome Cocktail" pe care il vor putea savura la inceputul serii. Meniul de gala, diverse stiluri de muzica cantate live, trupa de dans, foc de artificii pe malul lacului, colindele, plugusorul si dansurile populare, magicianul si tombola cu premii sunt doar cateva din surprizele pregatite de Hotelul IAKI pentru invitatii sai speciali. Pretul pentru un bilet este 600 Lei / persoana iar pentru cei mai hotarati, tariful este 540 Lei / persoana, pentru inscrierile pana la data de 1 Decembrie 2011.

Oferind mai multe posibilitati de a alege locatia perfecta, Hotelul IAKI organizeaza "Exclusive New Year's Eve" in noul restaurant IAKI. Pentru cei mai pretentiosi clienti, "Exclusive New Year's Eve" ofera invitatilor o seara speciala la trecerea dintre ani. Atmosfera va fi intretinuta de "Emanuel Mirea Band", o trupa fresh cu muzicieni excelenti ce interpreteaza coveruri clasice si cele mai bune melodii ale anilor 2000. Meniul este unul sofisticat, pentru cele mai fine si rafinate gusturi iar programul artistic este unul pe masura.

Pretul pentru 1 persoana este de 850 Lei, insa fiecare poate beneficia de un discount de 10% daca achita pana la 1 Decembrie 2011 765 Lei / persoana.

Pachetul de Revelion cu cazare la Hotel IAKI, valabil in perioada 30 Decembrie 2011 - 2 Ianuarie 2012, cuprinde: 3 nopti de cazare cu mic dejun, cina speciala armaneasca in 30 Decembrie, brunch si bal mascat in 1 Ianuarie, masa festiva de Anul Nou cu program artistic LIVE si acces la Spa Center IAKI. Pretul pachetului de Revelion este de 1600 Lei / loc in camera dubla si 1840 Lei / single.

10 Decembrie 2011 este data limita pana la care fiecare poate profita de reducerea de 10% din pretul intregului pachet de Revelion 2012.

In sectiunea "Oferte Speciale" a site-uluiwww.iaki.roveti putea vizualiza pachetele tentante pe care Hotelul IAKI le-a pregatit la acest sfarsit de an. Ofertele sunt concepute din dorinta de a oferi clientilor fideli si potentiali posibilitatea de a petrece clipe de neuita, intr- o ambianta de 4 stele, la tarife avantajoase.

 

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.