Revelion 2013 : Un An Nou de 4 Stele

BUCURESTI - 15 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Turism, HoReCa

iaki /" title="Hotel IAKI">Hotel IAKI din Mamaia va invita sa intampinati Noul An 2013 alaturi de familie si prieteni intr-un loc aparte! Va asteapta un adevarat spectacol de muzica, lumina, culoare si arome, in care decorurile si momentele placute vor crea o atmosfera magica.
In acest an, Hotelul IAKI organizeaza un Revelion Exclusiv : “Exclusive New Year’s Eve” – Restaurant Ballroom IAKI.

Revelion 2013 : Un An Nou de 4 Stele
 Meniul de gala, diverse stiluri de muzica cantate live, trupa de dans, foc de artificii pe malul lacului, colindele, plugusorul si dansurile populare, tombola cu premii sunt doar cateva dintre surprizele pregatite de Hotelul IAKI pentru invitatii sai speciali. 

-

Revelion Exclusiv este deviza sub care Hotel IAKI din Mamaia lanseaza noua Oferta de petrecere a sfarsitului de an. Special pentru cei ce aleg sa isi petreaca noaptea dintre ani la mare, IAKI a pregatit o adevarata seara speciala, oaspetii fiind intampinati cu un welcome Cocktail pe care il vor putea savura la inceputul serii. Meniul de gala, diverse stiluri de muzica cantate live, trupa de dans, foc de artificii pe malul lacului, colindele, plugusorul si dansurile populare, tombola cu premii sunt doar cateva dintre surprizele pregatite de Hotelul IAKI pentru invitatii sai speciali. Pretul pentru 1 bilet este 590 Lei/persoana iar, pentru cei mai hotarati sau grupuri de minim 10 persoane, tariful este de 540 Lei/persoana.

Pachetul de Revelion care include cazare la Hotel IAKI, valabil in perioada 29 Decembrie 2012 – 2 Ianuarie 2013, cuprinde : 4 nopti de cazare cu mic dejun inclus, Cina Speciala in 29 si 30 Decembrie, Brunch si Bal Mascat in 1 Ianuarie, Masa Festiva de Anul Nou cu program artistic live si acces la Spa Center. Pretul pachetului de Revelion este de 1900Lei / loc in camera dubla si 2220Lei / single.

05 Decembrie 2012 este data limita pana la care puteti profita de reducerea de 10% din pretul intregului pachet de Revelion 2013 .

In sectiunea „Oferte speciale”a site-ului www.iaki.ro , veti putea vizualiza pachetele tentante pe care Hotel IAKI le-a pregatit la acest sfarsit de an. Ofertele sunt concepute din dorinta de a oferi clientilor fideli si celor potentiali posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, intr-o ambianta de 4 stele internationale, la tarife avantajoase.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.