Seara de Cocktail cu prezentare de moda alaturi de Catalin Botezatu si Show de LIve Cooking cu Petru Buiuca, la Hotel IAKI, din Mamaia

Constanta - 22 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

In aceasta vara, Iaki organizeaza o serie de evenimente de socializare pe terasa piscinei exterioare, desfasurandu-se in compania lui Catalin Botezatu, designerul vestimentar, care va avea placerea sa organizeze, alaturi de Hotel IAKI , Marsay si Simona Sisu o spectaculoasa prezentare de moda. Acest eveniment marca Hotel IAKI, este precedat de un altul la fel de important, avandu-l ca invitat special pe Petru Buiuca, Chef, Master Winner 2012.
Vino, alaturi de noi, pentru ca vara aceasta, se poarta IAKI!

Seara de Cocktail cu prezentare de moda alaturi de Catalin Botezatu si Show de LIve Cooking cu Petru Buiuca, la Hotel IAKI, din Mamaia

  Seara de Cocktail, alaturi de Catalin Botezatu, Live Cooking cu Petru Buiuca

 

  Hotel Iaki, unul din cele mai luxoase si atragatoare hoteluri de pe litoralul romanesc, a inceput deja vara cu planuri de petreceri si organizari de evenimente cu invitati unul si unul. In tonul acelorasi servicii de calitate asa cum v-ati obisnuit, hotelul propune o modalitate inedita si totodata, practica de a combina afacerile si placerea, dar si de a oferi un entertainment de calitate pentru cei mai fideli si dragi clienti, precum si pentru cei mai importanti colaboratori.

  In aceasta vara, Iaki organizeaza o serie de evenimente de socializare pe terasa piscinei exterioare, acestea incepand din data de 11 iulie si continuand cu 25 iulie si 15 august, acestea doua, desfasurandu-se in compania lui Catalin Botezatu, designerul vestimentar, care va avea placerea sa organizeze, alaturi de Hotel IAKI, Marsay si Simona Sisu o spectaculoasa prezentare de moda.

  Acest eveniment marca Hotel IAKI, este precedat de un altul la fel de important, avandu-l ca invitat special pe Petru Buiuca, Chef, Master Winner  2012.

  Lasa-te surprins de aptitudinile de gatit ale tanarului bucatar si vino si tu pe 26 iulie, sa gusti din preparatele delicioase, gatite live ale Master Chef-ului, declarat al Romaniei, incepand cu ora 20:30, pe terasa Hotelului IAKI, din Mamaia!

  Pentru ca Hotelul IAKI, din Mamaia, apreciaza calitatea divertismentului, datorita acestor standarde inalte si show-urile organizate se regasesc la acelasi nivel, atent selectionate, pentru intretinerea unei atmosfere de vacanta de neuitat!

  Vino, alaturi de noi sa ne bucuram de o vacanta marca Hotel IAKI!

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.

Taguri: Hotel IAKI