Seri Speciale la Hotel IAKI, Mamaia

Constanta - 20 iulie 2011

Comunicat tip General in Turism

Hotelul IAKI din Mamaia continua seria Serilor Speciale la terasa si piscina exterioara!

Seri Speciale la Hotel IAKI, Mamaia

In cursul serii de marti, 19 Iulie 2011, IAKI a organizat "Matryoska Party", o veritabila petrecere ruseasca, la care numerosii oaspeti au degustat preparate specifice precum "shuba", "blini", "saslik" si vodca ruseasca, s-au bucurat de surprizele serii, precum solista Rina, ce a incantat oaspetii cu un program complex de cantece rusesti si Ansamblul de Dansuri Rusesti din Tulcea, ce a animat atmosfera cu dansuri specifice.

Pentru seara de vineri, 22 Iulie 2011, IAKI organizeaza o petrecere in spirit latin. IAKI ii invita pe oaspetii hotelului si pe cei din Constanta la FIESTA CUBANA, sa deguste cocktail-uri racoritoare, cu arome cubaneze, precum: Punch Tropical, Mojito, Daiquiri sau Cuba Libre si sa danseze pe ritmuri latino cu trupa "Salsa Encanto Show". Intrarea este GRATUITA!

Seara de marti, 26 Iulie 2011, este dedicata iubitorilor artei culinare asiatice, IAKI organizand CHINESE PARTY, cu numeroase surprize: preparate chinezesti bazate pe salate si fructe de mare, muzica, dansuri si decoruri specifice.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.