Terapii noi la IAKI Spa, Mamaia

Mamaia - 31 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Incepand din acest sezon, IAKI Spa, singurul centru complet de relaxare si intretinere din Constanta, dedicat restabilirii frumusetii si echilibrului propune oaspetilor sai terapii revolutionare, ritualuri senzoriale si tratamente de ultima generatie intr-o atmosfera intima si fascinanta generata de aromele seducatoare ale uleiurilor orientale, lumina difuza si muzica inspirationala.

Terapii noi la IAKI Spa, Mamaia

In premiera, IAKI Spa a inclus in meniul sau terapiile cu IYASHI DOME, un concept care are la baza razele infrarosii lungi de origine organica reprezentand modul ce mai eficient si satisfacator de a optimiza si a echilibra starea de bine a organismului. Iyashi Dome foloseste o tehnologie revolutionara ce face posibila PURIFICAREA, REGENERAREA SI SLABIREA prin echilibrarea organismului din interior.

Inspirata de o forma traditionala de detoxifiere din Japonia - Suna Ryoho, o sedinta Iyashi Dôme de 30 de minute produce o transpiratie abundenta, echivalenta parcurgerii distantei de 20 de km insa fara efecte secundare nedorite:  producerea excesiva de endorfine, oxigen activ, riscuri cardiace, uzura permanenta a corpului.  In timpul unei sedinte, corpul va elimina pana la 1200 ml de apa. Aceasta transpiratie este atat de profunda, incat va elimina si metalele grele din organism.

O sedinta Iyashi Dome asigura o pierdere de pana la 600 kcal. In plus, caldura patrunde pana la 40mm sub piele, stimuland circulatia sangelui, care induce la raspandirea caldurii in intregul organism. Pielea este, astfel, profund purificata si tonifiata.

Echilibrarea corpului din interior, actiunea detensionata asupra sistemului muscular, detoxifierea profunda si sustinerea eficienta a metabolismului a facut ca acest program sa fie foarte apreciat si de catre sportivi.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.