Hotel Melodia 4*: Pachete de vacanta pentru relaxare si refacerea capacitatii fizice si intelectuale a clientilor

Constanta - 1 martie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Social, Turism, HR, Cursuri

Live site


Piata turismului si implicit cererea consumatorilor pentru servicii turistice de calitate, care sa le asigure confort si relaxare, a crescut in ultimii ani, atat pe plan international, cat si national.
Cele trei elemente, necesitatile consumatorului, dorintele si cererile in detaliu reprezinta conceptele pe care le-am luat in considerare in acest sezon pentru ofertele noastre turistice, serviciile de relaxare si petrecere a vacantei.

hotel melodia

hotel melodia

 Criteriul emotional este prioritar in alegerea vacantei, relaxarea si refacerea capacitatii fizice si psihice sunt principalele obiective ale clientilor. Avand in vedere aceste coordonate, serviciile noastre sunt executate la cele mai inalte standarde, pentru a asigura confortul si rasfatul oaspetilor, iar pachetele turistice cu demipensiune ofera flexibilitate in programul zilnic. 

Ada Georgescu, Director Executiv

In sezonul estival 2019 am conceput pachete turistice cu demipensiune, cu tarife incepand de la 238 lei (cazare, mic dejun si cina), cu acces la  facilitatile complexului: plaja privata, piscina generoasa, sala de fitness si sauna. Pentru cei mici, dar si pentru relaxarea parintilor, avem disponibile activitati speciale, coordonate de animatori specializati, pe toata durata sezonului, in cadrul Kid’s Club.

Mai mult decat un hotel de 4*, Complex Melodia este un concept turistic, de leisure si ambianta, care in contextul dezvoltarii pietei turismului in zona de Sud a litoralului romanesc a adoptat si implementat servicii customer-friendly, prin care clientii beneficieaza de atuurile unor servicii de calitate hoteliera superioara, ospitalitate si atentie indreptata asupra nevoilor clientului:  o infrastructura moderna, la cele mai inalte standarde;  cazare in 111 camere si apartamente cu dotari functionale si elegante;  servicii de relaxare si ambianta; restaurant si terasa, cu programe de divertisment.

Pentru a avea parte de o vacanta de neuitat, oaspetii nostri pot opta pentru excursii impreuna cu cei mici la Ferma Animalelor- Ograda Veseliei sau Delta Dunarii, aventuri pe mare (sailing, pescuit) si alte activitati interesante in zona.

“In ultimii ani am incercat sa ne cunoastem mai bine oaspetii, sa le studiem comportamentul, sa le cunoastem nevoile, dorintele si asteptarile, pentru a veni in intampinarea acestora cu pachete turistice complete si creative. Criteriul emotional este prioritar in alegerea vacantei, relaxarea si refacerea capacitatii fizice si psihice sunt principalele obiective ale clientilor. Avand in vedere aceste coordonate, serviciile noastre sunt executate la cele mai inalte standarde, pentru a asigura confortul si rasfatul oaspetilor, iar pachetele turistice cu demipensiune ofera flexibilitate in programul zilnic. Programele artistice sunt menite sa confere o atmosfera de vacanta atat celor mici cat si celor mari. Astfel, sezonul acesta estival indemnam oaspetii sa isi rezerve starea de bine, iar noi ii vom intampina cu noi surprize si bucurii pe litoralul romanesc.”, a declarat Ada Georgescu, director Executiv.

Despre Hotel Melodia

Hotelul Melodia**** este situat in statiunea Venus fiind pozitionat la 150 de metri de plaja.Hotelul dispune de 8 apartamente, 42 de camere cu pat matrimonial si 61 de camere twin. Camerele sunt mobilate modern, au aer conditionat, LCD-uri si wi-fi gratuit.Segmentul de conferinte este bine reprezentant prin 3 sali de conferinte dotate cu aparatura de ultima generatie, cu capacitate de pana la 250 de locuri.Hotelul dispune de o sala de fitness,sauna,camera de relaxare si salon special de masaj cu diferite proceduri.

Taguri: cazare la mare