Hotel Melodia (Venus) isi deschide portile de la 1 iulie, in conditii de maxima siguranta

Constanta - 29 iunie 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Turism, Cursuri

Complex Melodia 4* , din statiunea Venus, parte a grupului VenusHoliday 2000, din care face parte si Hotel Favorit 3* , isi deschide portile la data de 1 iulie (a.c), in conditii de maxima siguranta, atat pentru turisti, cat si pentru personal.

melodia

melodia

 In acest sezon obiectivul nostru principal este siguranta oaspetilor si a personalului, alaturi de servicii menite sa ii ajute sa se relaxeze si sa se bucure de o vacanta binemeritata (...).Oaspetii nostri au acces la plaja privata, cu sezlonguri incluse; piscina exterioara de mari dimensiuni, sauna, fitness si programe deosebite pentru copii. Iar in perioada 1-15 iulie avem un discount promotional de 15% pentru pachetele noastre 

Ada Georgescu, Director Executiv

Avand in vedere situatia pandemiei Covid 19, anul acesta deschiderea oficiala a sezonului estival se va face la data de 1 iulie. Deoarece vorbim de o situatie fara precedent, la nivel mondial, reprezentantii din toate domeniile, in special Horeca, unde vorbim de volume mari de turisti, au fost nevoiti sa implementeze masuri stricte si eficente pentru a preveni raspandirea virusului.

 Pandemia ne-a tinut departe de cei dragi, ne-a ingradit libertatea de miscare, ne-a pus pe pauza simturile. Relaxarea masurilor aduce si o nevoie a oamenilor de a calatori, de a se regasi , de a se relaxa, iar cel mai important aspect de care tin cont cand aleg o destinatie turistica este siguranta lor si a celor dragi. Asadar, eforturile noastre au fost indreptate mai ales in aceasta directie, aceea a sigurantei oaspetilor, avand in vedere ca vorbim de un volum mare de clienti, in ambele hoteluri, si am adoptat urmatoarele masuri de protectie:

Termoscanare la intrare in hotel si restaurant

Personalul care este monitorizat in permanenta la intrarea in tura

Folii de protectie antiseptice pe manerele/clantele din spatiile comune si lifturi

Dispensere cu dezinfectanti

Dezinfectarea camerelor cu lampi UV virucide si bactericide

Dezinfectarea periodica a suprafetelor si spatiilor comune prin nebulizare

Personal pregatit pentru implementarea normelor in vigoare

Politici stricte de mentenanta, curatenie si dezinfectie

Masuri de distantare pentru servirea meselor si desfasurarea activitatilor. 

Pe langa aceste masuri de protectie, vom respecta toate normele in vigoare, privind distantarea, purtarea mastilor sau regulile privind organizarea grupurilor, indoor sau outdoor.

“In acest sezon obiectivul nostru principal este siguranta oaspetilor si a personalului, alaturi de servicii menite sa ii ajute sa se relaxeze si sa se bucure de o vacanta binemeritata. Un serviciu caruia am acordat o mare atentie este reprezentant de programele pentru copii, deoarece o mare parte dintre clientii nostri au copii. Astfel, cei mici , vor avea la dispozitie o piscina exterioara cu colace si stelute colorate; doua locuri de joaca; multe activitati interactive-supriza, dar si preparate culinare special concepute pentru  nevoile lor de energie si dezvoltare.  Copii ocupati, parinti relaxati :)

De asemenea, oaspetii nostri au acces la plaja privata, cu sezlonguri incluse; piscina exterioara de mari dimensiuni, sauna, fitness. Iar in perioada 1-15 iulie avem un discount promotional de 15% pentru pachetele noastre”, a declarat Ada Georgescu, Director Executiv.

 

Despre Hotel Melodia

Hotelul Melodia**** este situat in statiunea Venus .Hotelul dispune de 8 apartamente, 30 de camere cu pat matrimonial si 71 de camere twin. Camerele sunt mobilate modern, au aer conditionat, LCD-uri si wi-fi gratuit.Segmentul corporate este bine reprezentant prin 3 sali de conferinte dotate cu aparatura de ultima generatie, cu o capacitate totala de 450 de locuri. Hotelul dispune de plaja privata , cu sezlonguri; piscina de mari dimensiuni, sauna, fitness si un club pentru copii, cu locuri speciale de joaca, animatori si programe deosebite.