In aceasta vara te simti mai tanar, mai frumos si mai relaxat la Complex Melodia-Venus

BUCURESTI - 2 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Social, Turism

Live site

Incepand cu noul sezon estival, Complex Melodia, una dintre cele mai noi locatii de 4* de pe litoralul romanesc doreste sa ofere clientilor sai experiente unice, relaxare, frumusete si o stare de bine la superlativ, prin introducerea unor noi servicii spa.

Hotel Melodia Venus

Cristi Ciobanu, Director General Complex Melodia

Noile servicii de beauty & spa pe care complexul Melodia le ofera incepand cu noul sezon estival vin sa completeze armonios  paleta diversa a serviciilor, clientii bucurandu-se nu doar de o vacanta perfecta, de 4*, ci de un intreg concept turistic, de leisure si ambianta.

Atat doamnele, cat si domnii, vor avea parte de un rasfat deplin al tuturor simturilor,prin tratamente si proceduri personalizate dermato-cosmetice, pentru fata si corp, dar si tratamente spa pentru maini si picioare.

“Am ales cu foarte mare grija partenerul pentru aceste servicii, deoarece dorim ca oaspetii nostri sa se intoarca din vacanta nu doar mai relaxati, ci si mai tineri si frumosi, sa radieze de sanatate si fericire. In acest sens, partenerul nostru, Medica 120, este un brand dermato-cosmetic profesional, exclusivist, prezent in cele mai mari saloane, cabinete medicale si centre de wellness si spa din Europa, care va reusi cu succes sa satisfaca cele mai exigente necesitati dermato-cosmetice ale clientilor nostri” – a declarat Cristi Ciobanu, Director General Complex Melodia.

Cu un istoric de peste 60 de ani pe piata dermato-cosmetica, Medica 120 ofera  o gama de peste 430 de produse create in urma unor cercetari de laborator, care  au ca  scop sustinerea functiilor pielii cat mai aproape de normal pentru un timp cat mai indelungat, rezultatele fiind vizibile inca de la prima sedinta.

Tratamentele faciale se adreseaza tuturor tipurilor de piele si sunt personalizate pentru fiecare persoana, luand in considerare mai multe criterii de evaluare: tenuri ridate si obosite, tenuri predispuse la acnee, tenuri sensibile, tenuri pigmentate, tenuri lipsite de vitalitate. Schemele de tratament se adapteaza starii pielii si a corpului, folosindu-se produse cu actiune puternica de penetrare datorita concentratiei ridicate a ingredientilor activi: pudra de aur, diamante, rubin, safir- in stare coloidala-; peelinguri cu uleiuri esentiale, nisip alb, alge marine, tratamente disponibile pentru fata si corp.

Despre Hotel Melodia

Complex Melodia face parte din grupul de firme VENUSHOLIDAY 2000 , fiind situat la granita statiunii Venus cu statiunea Cap Aurora, din acest grup facand parte si Hotel Favorit 2*superior si centrul de conferinte Melodia. Compania a obtinut numeroase premii de-a lungul timpului, dintre care mentionam Locul I in topul firmelor din orasul Mangalia (in ultimii 5 ani) si “cel mai frumos hotel de pe litoralul romanesc in 2014”, premiu obtinut in cadrul Incoming Romania Travel Forum si Romania Travel Gala 2014.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-melodia/in-aceasta-vara-te-simti-mai-tanar-mai-frumos-si-mai-relaxat-la-complex-melodia-venus