SEZONUL DE TEAMBUILDING A INCEPUT !

Constanta - 14 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Turism, HR, Farmaceutic, Cursuri

Live site

Mai mult decat un hotel de 4*, Complex Melodia este un concept turistic, de leisure si ambianta, care in contextul dezvoltarii pietei turismului de business ofera o paleta larga de servicii pentru acest segment, alaturi de o infrastructura moderna si eleganta.

hotel melodia

Ada Georgescu, Director General

In acest sezon, evenimentele corporate vor avea parte de un plus de distractie si relaxare prin diverse servicii si activitati special concepute pentru o experienta unica “work-fun-holiday”.

“Organizarea evenimentelor dedicate angajatilor (traininguri, teambuiding-uri, scoli de vara etc.) este cruciala pentru sudarea si dezvoltarea echipelor din cadrul companiilor mici, medii si mari. Din acest considerent, echipa noastra dedicata pune la dispozitie servicii diversificate atat in cadrul complexului (servicii cazare impecabile, piscina, sauna, sala fitness, restaurant cu specific international, solutii de conferinta cu dotari moderne), cat si activitati si programe in exteriorul complexului (echitatie, parasutism, petreceri tematice la piscina sau pe plaja, sailing, yachting etc.) la preturi accesibile. Invitam companiile care doresc sa desfasoare aceste tipuri de activitati intr-un cadru modern si primitor pe litoralul romanesc sa ni se alature cu incredere!” – a declarat Ada Georgescu, Director General.

Chiar daca vorbim de unul dintre cele mai moderne hoteluri de 4* de pe litoral, ofertele adresate segmentului corporate reusesc sa acopere toate cerintele generale specifice unui astfel de eveniment (cazare in 109 camere cu un design deosebit; centrul de conferinta cu 3 sali moderne; food & beverage, activities, fun & relax), cu tarife incepand de la 269 lei/pers, fiind astfel accesibile unui target destul de cuprinzator (atat companiilor multinationale, cat si companiilor mai mici).

Impreuna cu echipa noastra dedicata acestui segment vom transforma conceptul de teambuilding de la “Of, alt teambuilding…”, la “Yay, teambuilding!”.

Despre Hotel Melodia

Hotelul Melodia**** este situat in statiunea Venus fiind pozitionat la 150 de metri de plaja. Hotelul dispune de 8 apartamente, 40 de camere cu pat matrimonial si 61 de camere twin. Camerele sunt mobilate modern, cu un design unic, beneficieaza de aer conditionat, LCD si Wi-fi gratuit. Centrul de conferinte, care se afla la circa 500m de Complex, este bine reprezentat prin 3 sali de conferinte dotate cu aparatura de ultima generatie si o capacitate de 450 de locuri. Hotelul dispune de o parcare supravegheata video, piscina de mari dimensiuni, sala de fitness, sauna, camera de relaxare si salon special masaj cu diferite proceduri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-melodia/sezonul-de-teambuilding-a-inceput